Geweldige zonvakantie Burgas 🏝️ DAS Clubhotel Sunny Beach

Prijs (per persoon)€670,-€807,- -17%
Vertrek opMaandag 28 augustus 2023
Verblijf8 Dagen
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Bulgarije »  Burgas »  Sunny Beach
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope zomervakantie Bulgarije ☀ 8 Dagen in DAS Clubhotel Sunny Beach, Sunny Beach ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 670,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Geweldige zonvakantie Burgas - Bulgarije met vertrek op maandag 28 augustus 2023 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

6.8

DAS Clubhotel Sunny Beach

8-daagse Zonvakantie naar Burgas bij DAS Clubhotel Sunny Beach. Drie zusterhotels naast elkaar, Hier is echt van alles te beleven, All Inclusive buffet; smullen!, Plonzen in twee zwembaden, Relaxen in de tuin, Op wandelafstand van het centrum & inclusief transfers.. Dit hotel is bij uitstek geschikt om niet stil te hoeven zitten. Het animatieteam bied elke dag weer de nodige sportieve activiteiten. En met het All Inclusive concept zorg je dat je tussendoor weer je batterij op kunt laden met al het lekkers dat op de buffetten ligt. En je een drankje kunt pakken voordat je dorst krijgt. Maar ook lekker chillen op het strand van Sunny Beach is een goede optie. Je wandelt er binnen 10 minuten naartoe.

Geweldige zonvakantie Burgas 🏝️ DAS Clubhotel Sunny Beach
Geweldige zonvakantie Burgas 🏝️ DAS Clubhotel Sunny Beach
Geweldige zonvakantie Burgas 🏝️ DAS Clubhotel Sunny Beach
Geweldige zonvakantie Burgas 🏝️ DAS Clubhotel Sunny Beach

Vakantie highlights

  • Drie zusterhotels naast elkaar, Hier is echt van alles te beleven, All Inclusive buffet; smullen!, Plonzen in twee zwembaden, Relaxen in de tuin, Op wandelafstand van het centrum & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Restaurant
  • Bar
  • Entertainment
  • Speeltuin
  • Tuin
  • Fitness
  • Sauna
  • Stoombad,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 28 augustus 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2023-01-03. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!