Korting zonvakantie Zwarte Zeekust 🏝️ Sol Marina Palace

Prijs (per persoon)€545,-€838,- -35%
Vertrek opWoensdag 24 mei 2023
Verblijf8 Dagen all inclusive
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Bulgarije »  Zwarte Zeekust »  Nessebar
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTravelStore
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TravelStore

Goedkope zonvakantie Bulgarije ☀ 8 Dagen all inclusive in Sol Marina Palace, Nessebar ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Dusseldorf ☀ € 545,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Korting zonvakantie Zwarte Zeekust - Bulgarije met vertrek op woensdag 24 mei 2023 ☀ Veilig boeken bij TravelStore met geld terug garantie bij calamiteiten.

8

Sol Marina Palace

Op een voorkeurslocatie, op een heuvel met een fantastisch uitzicht op de zee en het oude centrum van Nessebar. Naar de historische oude stad, die tegenover een schiereiland ligt, met...

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 24 mei 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TravelStore, op datum van publicatie: 2023-01-04. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!