Geweldige vakantie Gran Canaria 🏝️ Sanom Beach Resort

Prijs (p/p)€615,-€769,- -20%
Vertrek opVrijdag 29 oktober 2021
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Canarische Eilanden »  Gran Canaria »  Playa Del Ingles
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij Prijsvrij

Goedkope herfstvakantie Canarische Eilanden ☀ 8 Dagen logies ontbijt in Sanom Beach Resort, Playa Del Ingles ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 615,- p/p ☀ Verblijf in 3 sterren hotel ☀ Geweldige vakantie Gran Canaria - Canarische Eilanden met vertrek op vrijdag 29 oktober 2021 ☀ Veilig boeken bij Prijsvrij met geld terug garantie bij calamiteiten.

8

Sanom Beach Resort

8 daagse vliegvakantie naar Sanom Beach Resort in playa del ingles, canarische eilanden. In de levendige plaats Playa del Ingles op Gran Canaria ligt het Sanom Beach Resort. Dit 3-sterren resort bestaat uit slechts 66 kamers en is daardoor lekker kleinschalig. In de ruime tropische tuin vind je een zwembad met zonneterras en op 1,5 kilometer afstand ligt het fijne zandstrand. Daarnaast verblijf je in het centrum van Playa del Ingles, dus al het vertier bevindt zich in de directe omgeving. Kom na een dag in de Canarische zon heerlijk tot rust in een van de mooie kamers van Sanom Beach Resort. Beleef een relaxte vakantie op Gran Canaria!

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 29 oktober 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2021-06-06. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!