Super vakantie La Palma 🏝️ La Palma Jardin Resort

Prijs€561,-€1039,- -46%
Vertrek opVrijdag 5 mei 2023
Verblijf8 Dagen
Accommodatie3 Sterren bungalow
Bestemming Canarische Eilanden »  La Palma »  El Paso
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope meivakantie Canarische Eilanden ☀ 8 Dagen in La Palma Jardin Resort, El Paso ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 561,-  ☀ Verblijf in 3 sterren bungalow ☀ Super vakantie La Palma - Canarische Eilanden met vertrek op vrijdag 5 mei 2023 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

10

La Palma Jardin Resort

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij La Palma Jardin Resort. Kom tot rust in de groene tuin, Geniet in je ruime bungalow, Laat je verwennen in de wellness, Sla een balletje op de tennisbaan, Vanaf hier fijne wandelingen maken, Eenvoudig, net en verzorgd & inclusief transfers.. Groen, groener, groenst! Bienvenido in deze groene oase in El Paso. Het is hier heerlijk ontspannen. De bungalows zijn hoog gelegen en hebben prachtig dalzicht, ze zijn van alle gemakken voorzien en bieden veel privacy. Maar inspannen kan natuurlijk ook; sla een balletje op de tennisbaan of werk je in het zweet in de fitnesszaal. Alles kan én mag. Daar is het vakantie voor.

Super vakantie La Palma 🏝️ La Palma Jardin Resort
Super vakantie La Palma 🏝️ La Palma Jardin Resort
Super vakantie La Palma 🏝️ La Palma Jardin Resort
Super vakantie La Palma 🏝️ La Palma Jardin Resort

Vakantie highlights

  • Kom tot rust in de groene tuin, Geniet in je ruime bungalow, Laat je verwennen in de wellness, Sla een balletje op de tennisbaan, Vanaf hier fijne wandelingen maken, Eenvoudig, net en verzorgd & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Fitness
  • Tennis
  • Sauna
  • Stoombad
  • Wasmachines (zelfservice),

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 5 mei 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-12-25. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!