Super zonvakantie Lanzarote 🏝️ RIU Paraiso Lanzarote

Prijs (per persoon)€704,-€992,- -29%
Vertrek opDonderdag 15 december 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Canarische Eilanden »  Lanzarote »  Puerto del Carmen
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope winterzon vakantie Canarische Eilanden ☀ 8 Dagen in RIU Paraiso Lanzarote, Puerto del Carmen ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 704,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Super zonvakantie Lanzarote - Canarische Eilanden met vertrek op donderdag 15 december 2022 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

8.2

RIU Paraiso Lanzarote

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij RIU Paraiso Lanzarote. Bij RIU is de service uitgevonden, Moderne en frisse uitstraling, De hele familie is welkom, Showtime met het animatieteam, Een paar stappen tot het strand, Hotel met eco-label (fair travel) & inclusief transfers.. Met het zandstrand voor de riante deur én een All Inclusive formule zoals alleen RIU dat kan, hier kom je helemaal tot rust. Alles is precies zoals je het wil. Dat betekent zwembaden in overvloed en shows van topniveau. Hier kom je tijd tekort. Het hotel zelf ligt in een rustig gebied, maar je flaneert zó naar de boulevard. En wil je al het lekkere eten van RIU er weer vanaf trainen, doe dan mee aan de groepslessen in de RiuFit zone. Stap in de sauna, laat de kids vriendjes maken in RiuLand en bovenal geniet van de uitmuntende service. In dit resort draait alles om de gasten.

Super zonvakantie Lanzarote 🏝️ RIU Paraiso Lanzarote
Super zonvakantie Lanzarote 🏝️ RIU Paraiso Lanzarote
Super zonvakantie Lanzarote 🏝️ RIU Paraiso Lanzarote
Super zonvakantie Lanzarote 🏝️ RIU Paraiso Lanzarote

Vakantie highlights

  • Bij RIU is de service uitgevonden, Moderne en frisse uitstraling, De hele familie is welkom, Showtime met het animatieteam, Een paar stappen tot het strand, Hotel met eco-label (fair travel) & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Restaurant
  • Bar
  • Entertainment
  • Discotheek
  • Fitness
  • Tennis,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Donderdag 15 december 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-09-19. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!