Last minute vakantie Nederlands St Maarten 🏝️ Divi Little Bay Beach Resort

Prijs (per persoon)€1306,-€1593,- -18%
Vertrek opZondag 10 april 2022
Verblijf9 Dagen
Accommodatie4 Sterren appartement
Bestemming Sint Maarten »  Nederlands St Maarten »  Philipsburg
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope vakantie Sint Maarten ☀ 9 Dagen in Divi Little Bay Beach Resort, Philipsburg ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 1306,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 4 sterren appartement ☀ Last minute vakantie Nederlands St Maarten - Sint Maarten met vertrek op zondag 10 april 2022 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

6.9

Divi Little Bay Beach Resort

9-daagse Zonvakantie naar Nederlands St Maarten bij Divi Little Bay Beach Resort. Unieke ligging op schiereiland, Aan 2 paradijselijke baaien, Zeezicht vanuit alle kamers, Historisch fort om de hoek, Ook appartementen met keuken, Logeren in Divi-stijl & inclusief transfers.. Een vriendelijk hotel op een wel heel bijzondere locatie. Het ligt op een eigen schiereilandje nabij de restanten van Fort Amsterdam en is ingeklemd tussen de twee prachtige baaien Little Bay en Great Bay. Het hotel beschikt over comfortabele hotelkamers en compleet ingerichte appartementen die ideaal zijn voor families.

Last minute vakantie Nederlands St Maarten 🏝️ Divi Little Bay Beach Resort
Last minute vakantie Nederlands St Maarten 🏝️ Divi Little Bay Beach Resort
Last minute vakantie Nederlands St Maarten 🏝️ Divi Little Bay Beach Resort
Last minute vakantie Nederlands St Maarten 🏝️ Divi Little Bay Beach Resort

Vakantie highlights

  • Unieke ligging op schiereiland, Aan 2 paradijselijke baaien, Zeezicht vanuit alle kamers, Historisch fort om de hoek, Ook appartementen met keuken, Logeren in Divi-stijl & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Restaurant
  • Bar
  • Entertainment
  • Supermarkt
  • Fitness
  • Duikschool
  • Wasmachines (zelfservice),

Corona informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 10 april 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-04-03. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!