Last minute vakantie Parijs 🏝️ De Belfort

Prijs (per persoon)€833,-€1082,- -23%
Vertrek opDinsdag 26 juli 2022
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie2 Sterren hotel
Bestemming Frankrijk »  Parijs »  Parijs
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTravelStore
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TravelStore

Goedkope zomervakantie Frankrijk ☀ 8 Dagen logies ontbijt in De Belfort, Parijs ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam ☀ € 833,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 2 sterren hotel ☀ Last minute vakantie Parijs - Frankrijk met vertrek op dinsdag 26 juli 2022 ☀ Veilig boeken bij TravelStore met geld terug garantie bij calamiteiten.

7

De Belfort

Hotel De Belfort is een goed hotel wanneer je op zoek bent naar een goed betaalbare accommodatie met een goede ligging in Parijs. Een echte prijstip! Met 32 kamers is het een kleinschalig hotel....

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 26 juli 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TravelStore, op datum van publicatie: 2022-07-17. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!