Korting vakantie Kreta 🏝️ Aparthotel Eleftheria

Prijs (p.p.) €459,-€509,-  -10%
Vertrek opMaandag 31 mei 2021
Verblijf4 Dagen all inclusive
Accommodatie
Bestemming Griekenland »  Kreta »  Chania
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorSunweb
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij Sunweb

Goedkope vakantie Griekenland ☀ 4 Dagen all inclusive in Aparthotel Eleftheria, Chania ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 459,- p.p. (op basis van 2 pers.) ☀ Midden in de natuur ☀ Panoramisch uitzicht over zee ☀ Familiekamers beschikbaar ☀ Korting vakantie Kreta met vertrek op maandag 31 mei 2021 ☀ Veilig boeken bij Sunweb met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje.

8.6

Aparthotel Eleftheria

Aparthotel Eleftheria heeft panoramische uitzichten over zee, wat op nog geen kilometer verder een dagelijke uitnodiging is. De natuurlijke rust en ruimte die hier heerst is ongekend en, zeker voor de liefhebbers, een groot pluspunt. Wanneer je op een heerlijk ligstoeltje aan de rand van het zwembad ligt en dit mooie uizicht er bij krijgt, weet je zeker dat de vakantie nu echt begonnen is. De kamers liggen verspreid over 3 gebouwen met hier tussenin verzorgde tuinen en prachtige palmbomen. De familiekamers zijn bijzonder goed geschikt voor gezinnen met (kleine) kinderen, want ze zijn lekker ruim. Maar ook de andere kamers zijn allerminst aangenaam te noemen. Met een eigen balkon of terras en uitzichten over zee of de tuin is het iedere dag weer genieten. Als je er op uit wilt heeft het hotel een minibusje beschikbaar die je naar de hoofdweg brengt. Vanaf hier kun je eenvoudig alle kanten op, zoals bijvoorbeeld naar het bruisende centrum van Chania.

Korting vakantie Kreta 🏝️ Aparthotel Eleftheria
Korting vakantie Kreta 🏝️ Aparthotel Eleftheria
Korting vakantie Kreta 🏝️ Aparthotel Eleftheria
Korting vakantie Kreta 🏝️ Aparthotel Eleftheria

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 31 mei 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Sunweb, op datum van publicatie: 2021-03-25. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!