Lekker goedkoop! zonvakantie Kreta 🏝️ Jason

Prijs (per persoon)€590,-€967,- -39%
Vertrek opDinsdag 13 september 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie3 Sterren appartement
Bestemming Griekenland »  Kreta »  Rethymnon
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope zonvakantie Griekenland ☀ 8 Dagen in Jason, Rethymnon ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 590,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 3 sterren appartement ☀ Lekker goedkoop! zonvakantie Kreta - Griekenland met vertrek op dinsdag 13 september 2022 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

8.1

Jason

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Jason. Genieten van een strandvakantie, Ligging midden in het centrum, Wandel naar het haventje, Een boulevard vol terrassen, Inbegrepen: lekker ontbijtbuffet, Voel de prettige sfeer & inclusief transfers.. In de ochtend zie je vanuit je kamer de eerste boten binnenvaren. Vanavond weer smullen bij het restaurant om de hoek, in de gezellige haven. Maar eerst maak je je in het ruime appartement klaar voor een dagje op het strand. Tas mee, beachbal set, en dat ene boek dat je zo graag wilt uitlezen. Je loopt in 10 minuten het zand op en huurt een ligbed. Wat een heerlijk begin van de dag. Tussendoor even scharrelen in de winkels van het oude centrum. De souvenirs breng je weer naar je kamer en neemt een frisse douche. Klaar voor een lekker visje. Deze vakantie smaakt naar meer.

Lekker goedkoop! zonvakantie Kreta 🏝️ Jason
Lekker goedkoop! zonvakantie Kreta 🏝️ Jason
Lekker goedkoop! zonvakantie Kreta 🏝️ Jason
Lekker goedkoop! zonvakantie Kreta 🏝️ Jason

Vakantie highlights

  • Genieten van een strandvakantie, Ligging midden in het centrum, Wandel naar het haventje, Een boulevard vol terrassen, Inbegrepen: lekker ontbijtbuffet, Voel de prettige sfeer & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Bar,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 13 september 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-06-03. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!