Korting vakantie Zakynthos 🏝️ Boletsos Beach

Prijs (per persoon)€486,-€853,- -43%
Vertrek opDinsdag 18 oktober 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie3 Sterren appartement
Bestemming Griekenland »  Zakynthos »  Argassi
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope herfstvakantie Griekenland ☀ 8 Dagen in Boletsos Beach, Argassi ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 486,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 3 sterren appartement ☀ Korting vakantie Zakynthos - Griekenland met vertrek op dinsdag 18 oktober 2022 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

8.1

Boletsos Beach

8-daagse Zonvakantie naar Zakynthos bij Boletsos Beach. Favoriet van veel Nederlanders, Klein maar fijn en gemoedelijk, In ingetogen Zakynthos-stijl, Griekse gastvrijheid uit het hart, Hop van zwembad zo naar strand, Direct aan het zandstrand & inclusief transfers.. In Boletsos Beach in Argassi op Zakynthos ontwaak je 's ochtends met alles wat je van Griekenland verwacht zon en kilometers zee. Met zo'n omgeving ga je als vanzelf in de relaxstand. Zwembad wissel je af met strand, van je boek kijk je alleen op voor een praatje met het vriendelijke personeel. En, weg van het ligbed is een dagtrip zo gemaakt, bijvoorbeeld naar Zakynthos stad. Daar of in Argassi kun je heerlijk eten in taverna's, als je geen zin hebt om te koken en het supermarktje dichtbij links laat liggen. Want hé, het is vakantie! Eigenaresse Sia verklapt de beste eetadresjes en vraagt de volgende dag persoonlijk of haar geheime tip beviel.

Korting vakantie Zakynthos 🏝️ Boletsos Beach
Korting vakantie Zakynthos 🏝️ Boletsos Beach
Korting vakantie Zakynthos 🏝️ Boletsos Beach
Korting vakantie Zakynthos 🏝️ Boletsos Beach

Vakantie highlights

  • Favoriet van veel Nederlanders, Klein maar fijn en gemoedelijk, In ingetogen Zakynthos-stijl, Griekse gastvrijheid uit het hart, Hop van zwembad zo naar strand, Direct aan het zandstrand & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 18 oktober 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-08-26. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!