TIP zonvakantie Zakynthos 🏝️ Boletsos Beach

Prijs (per persoon)€453,-€647,- -30%
Vertrek opDonderdag 28 september 2023
Verblijf8 Dagen
Accommodatie3 Sterren appartement
Bestemming Griekenland »  Zakynthos »  Argassi
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope zonvakantie Griekenland ☀ 8 Dagen in Boletsos Beach, Argassi ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 453,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 3 sterren appartement ☀ TIP zonvakantie Zakynthos - Griekenland met vertrek op donderdag 28 september 2023 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

8.2

Boletsos Beach

8-daagse Zonvakantie naar Zakynthos bij Boletsos Beach. Favoriet van veel Nederlanders, Klein maar fijn en gemoedelijk, In ingetogen Zakynthos-stijl, Griekse gastvrijheid uit het hart, Hop van zwembad zo naar strand, Direct aan het zandstrand & inclusief transfers.. Boletsos Beach is een topper op Zakynthos. Niet alleen vanwege de ruime appartementen en het fraaie uitzicht over zee, maar ook door de vriendelijke Griekse eigenaren. Eigenaresse Sia staat altijd voor haar gasten klaar en weet een geweldige sfeer te creëren. Niet voor niets keren vele gasten jaar na jaar terug.

TIP zonvakantie Zakynthos 🏝️ Boletsos Beach
TIP zonvakantie Zakynthos 🏝️ Boletsos Beach
TIP zonvakantie Zakynthos 🏝️ Boletsos Beach
TIP zonvakantie Zakynthos 🏝️ Boletsos Beach

Vakantie highlights

  • Favoriet van veel Nederlanders, Klein maar fijn en gemoedelijk, In ingetogen Zakynthos-stijl, Griekse gastvrijheid uit het hart, Hop van zwembad zo naar strand, Direct aan het zandstrand & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Donderdag 28 september 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-11-12. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!