Korting zonvakantie Zakynthos 🏝️ Katerina Palace

Prijs (per persoon)€629,-€1031,- -39%
Vertrek opVrijdag 30 september 2022
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Griekenland »  Zakynthos »  Argassi
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTravelStore
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TravelStore

Goedkope zonvakantie Griekenland ☀ 8 Dagen logies ontbijt in Katerina Palace, Argassi ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam ☀ € 629,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Korting zonvakantie Zakynthos - Griekenland met vertrek op vrijdag 30 september 2022 ☀ Veilig boeken bij TravelStore met geld terug garantie bij calamiteiten.

6

Katerina Palace

Bij aankomst in dit hotel voelt het alsof je in een gespreid bedje terecht komt. Zowel de algemene ruimtes, het ontbijtrestaurant en de kamers zijn onlangs compleet gerenoveerd. Het is fris en...

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 30 september 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TravelStore, op datum van publicatie: 2022-07-01. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!