Goedkope zonvakantie Lombardije 🏝️ Grand Hotel Cadenabbia

Prijs (p/p)€292,-€384,- -24%
Vertrek opMaandag 11 oktober 2021
Verblijf8 Dagen
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Italië »  Lombardije »  Griante-Cadenabbia
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope herfstvakantie Italië ☀ 8 Dagen in Grand Hotel Cadenabbia, Griante-Cadenabbia ☀ € 292,- p/p ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Goedkope zonvakantie Lombardije - Italië met vertrek op maandag 11 oktober 2021 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

8.9

Grand Hotel Cadenabbia

Direct aan de oevers van het Comomeer in het Italiaanse Lombardije, ligt het gerenoveerde Grand hotel Cadenabbia. Het hotel dateert uit 1802 en staat in een park van 8000m² groot waar je heerlijk in alle rust kunt ontspannen. De accommodatie werd origineel dan ook gebouwd als rustplaats voor reizigers en transporteurs van goederen. Al snel veranderde dit in een hotel met internationale gasten. Achter hotel Cadenabbia wat in een levendige omgeving ligt, vind je het rustiger in het park gelegen zwembad. Vanuit het restaurant en het bijbehorende terras heb je een geweldig uitzicht op het Comomeer en de omringende bergen. Voor vertier is er een paar keer per week in de avond live muziek. Houdt je naast natuur, rust en het zwembad van het strand? Aan de overkant van de weg ligt een openbare strand.

Goedkope zonvakantie Lombardije 🏝️ Grand Hotel Cadenabbia
Goedkope zonvakantie Lombardije 🏝️ Grand Hotel Cadenabbia
Goedkope zonvakantie Lombardije 🏝️ Grand Hotel Cadenabbia
Goedkope zonvakantie Lombardije 🏝️ Grand Hotel Cadenabbia

Faciliteiten accommodatie

  • Boven het schitterende Comomeer
  • Zie je de zon opkomen
  • Vanuit je klassieke hotelkamer
  • Vandaag naar het zwembad
  • Boottocht over het meer
  • Heerlijke vakantie samen

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 11 oktober 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-06-10. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!