Beste keus zonvakantie Rome 🏝️ Mecenate Palace 8 Dagen €817,-

Prijs (per persoon)€817,-€1034,- -21%
Vertrek opDonderdag 15 juni 2023
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Italië »  Rome »  Rome
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTravelStore
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, repatriëring
Nu boeken bij TravelStore

Stuntprijs zonvakantie Italië ☀ 8 Dagen logies ontbijt in Mecenate Palace, Rome ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Rotterdam € 817,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Beste keus zonvakantie Rome - Italië met vertrek op donderdag 15 juni 2023 ☀ Veilig boeken bij TravelStore met repatriëring bij calamiteiten.

7

Mecenate Palace

Verblijf in het hart van de stad. In dit trendy 4-sterrenhotel voel je je binnen no time helemaal thuis. Met de vele hotspots in de buurt waan je je echt in de oude stad. Laat het genieten maar...

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Donderdag 15 juni 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TravelStore, op datum van publicatie: 2023-03-05. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!