Fantastische zonvakantie Sardinië 🏝️ Baia Blu la Tortuga

Prijs (per persoon)€481,-€740,- -35%
Vertrek opDonderdag 22 september 2022
Verblijf8 Dagen logies
Accommodatie5 Sterren camping
Bestemming Italië »  Sardinië »  Aglientu
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTravelStore
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TravelStore

Goedkope zonvakantie Italië ☀ 8 Dagen logies in Baia Blu la Tortuga, Aglientu ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam ☀ € 481,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 5 sterren camping ☀ Fantastische zonvakantie Sardinië - Italië met vertrek op donderdag 22 september 2022 ☀ Veilig boeken bij TravelStore met geld terug garantie bij calamiteiten.

7

Baia Blu la Tortuga

Aan de noordkust van Sardinië komt u Camping la Tortuga tegen. Camping la Tortuga is gelegen aan een prachtige baai met een breed zandstrand. Dankzij het kraakheldere water van de Middellandse Zee...

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Donderdag 22 september 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TravelStore, op datum van publicatie: 2022-08-05. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!