Heerlijke vakantie Ilha Do Sal 🏝️ RIU Cabo Verde 8 Dagen €1227,-

Prijs (per persoon)€1227,-€1636,- -25%
Vertrek opDinsdag 28 maart 2023
Verblijf8 Dagen all inclusive
Accommodatie5 Sterren hotel
Bestemming Kaapverdië »  Ilha Do Sal »  Santa Maria
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTravelStore
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, repatriëring
Nu boeken bij TravelStore

Last minute korting vakantie Kaapverdië ☀ 8 Dagen all inclusive in RIU Cabo Verde, Santa Maria ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam € 1227,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 5 sterren hotel ☀ Heerlijke vakantie Ilha Do Sal - Kaapverdië met vertrek op dinsdag 28 maart 2023 ☀ Veilig boeken bij TravelStore met repatriëring bij calamiteiten.

6

RIU Cabo Verde

Levensgenieters zijn direct in de vakantiestemming als ze de lobby van het kidsvrije hotel RIU Cabo Verde binnenstappen. Hier wordt aan alles gedacht. Service met een grote glimlach, heerlijke...

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 28 maart 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TravelStore, op datum van publicatie: 2023-03-12. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!