Goedkope vakantie Istrië 🏝️ Materada Plava Laguna 3 Dagen €99,-

Prijs (per persoon)€99,-€139,- -29%
Vertrek opVrijdag 22 september 2023
Verblijf3 Dagen
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Kroatië »  Istrië »  Porec
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatieTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij TUI

Inpakkers prijs vakantie Kroatië ☀ 3 Dagen in Materada Plava Laguna, Porec € 99,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 3 sterren hotel ☀ Goedkope vakantie Istrië - Kroatië met vertrek op vrijdag 22 september 2023 ☀ Veilig boeken bij TUI met repatriëring bij calamiteiten.

7.8

Materada Plava Laguna

3-daagse Zonvakantie naar Istrië bij Materada Plava Laguna. Topper in ons aanbod, De hele familie is welkom, Terras met zicht op Porec, Duik in het zwembad of de zee, Lekker genieten van het buffet, De drankjes zijn inclusief zijn. Als een 3 sterrenhotel met 4 sterren faciliteiten en uitzicht op Poreč in Kroatië je aanspreken, dan zit je perfect bij Hotel Materada Plava Laguna. 'Dobar Dan' zegt het receptiepersoneel. Dat klinkt als muziek in je oren na je reis. Wanneer je op je kamer de balkondeuren opent en de Adriatische zon in je gezicht schijnt terwijl je in de verte de poolbar ziet, krijg je ongetwijfeld zin in een cocktail. Met een drankje in je hand slenter je langs de kristalheldere zee die uitnodigt voor een duik. 's Avonds smul je van het, met passie bereide, avondbuffet met showcooking. En de drankjes zijn zelfs inclusief! Je gaat vroeg naar je heerlijke bedje want morgen slenter je door de straten van Poreč. Handig de bus stopt hier voor de deur.

Goedkope vakantie Istrië 🏝️ Materada Plava Laguna 3 Dagen €99,-
Goedkope vakantie Istrië 🏝️ Materada Plava Laguna 3 Dagen €99,-
Goedkope vakantie Istrië 🏝️ Materada Plava Laguna 3 Dagen €99,-
Goedkope vakantie Istrië 🏝️ Materada Plava Laguna 3 Dagen €99,-

Vakantie highlights

 • Topper in ons aanbod
 • De hele familie is welkom
 • Terras met zicht op Porec
 • Duik in het zwembad of de zee
 • Lekker genieten van het buffet
 • De drankjes zijn inclusief zijn

Faciliteiten accommodatie

 • Zwembad
 • Bar
 • Entertainment
 • Tennis
 • Fietsverhuur,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 22 september 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2023-02-25. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!