Waanzinnige deal vakantie Midden Dalmatië 🏝️ Bluesun Maestral 8 Dagen €553,-

Prijs (per persoon)€553,-€825,- -33%
Vertrek opZondag 16 april 2023
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Kroatië »  Midden Dalmatië »  Brela
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTravelStore
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, repatriëring
Nu boeken bij TravelStore

Goedkope vakantie Kroatië ☀ 8 Dagen logies ontbijt in Bluesun Maestral, Brela ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Keulen € 553,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 3 sterren hotel ☀ Waanzinnige deal vakantie Midden Dalmatië - Kroatië met vertrek op zondag 16 april 2023 ☀ Veilig boeken bij TravelStore met repatriëring bij calamiteiten.

8

Bluesun Maestral

Rustig en idyllisch midden in de natuur en een dennenbos boven het kiezelstrand. Het hoteleigen strand met kristalhelder water is te voet bereikbaar en wordt slechts door een promenade van het...

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 16 april 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TravelStore, op datum van publicatie: 2023-01-25. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!