Korting vakantie Noord-Dalmatië 🏝️ Zaton Holiday Resort

Prijs (p/p)€464,-€703,- -34%
Vertrek opMaandag 26 april 2021
Verblijf8 Dagen
Accommodatie4 Sterren vakantiepark
Bestemming Kroatië »  Noord-Dalmatië »  Nin
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope vakantie Kroatië ☀ 8 Dagen in Zaton Holiday Resort, Nin ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Rotterdam ☀ € 464,- p/p ☀ Verblijf in 4 sterren vakantiepark ☀ Korting vakantie Noord-Dalmatië met vertrek op maandag 26 april 2021 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje.

8.5

Zaton Holiday Resort

Bij Zaton Holiday Resort in Nin beleef je werkelijk de vakantie van je leven. Er valt met het gezin elke dag iets te beleven op dit resort. Er zijn volop mogelijkheden om te sporten, de zwembaden zorgen voor extra vermaak en ontdek de omgeving, zoals de cultuurrijke stad Zadar. En een zandstrand, ja dat kom je bijna nergens tegen in Kroatië maar hier bij Zaton wel! Gezellige bars, restaurants en winkels maken het helemaal af. Na een drukke dag is het heerlijk ontspannen in de avondzon of bij een van de vele voorstellingen. Een dagje op excursie? Het Nationaal Park Kornati ligt hier voor de kust en is echt de moeite waard om te bezoeken.

Korting vakantie Noord-Dalmatië 🏝️ Zaton Holiday Resort
Korting vakantie Noord-Dalmatië 🏝️ Zaton Holiday Resort
Korting vakantie Noord-Dalmatië 🏝️ Zaton Holiday Resort
Korting vakantie Noord-Dalmatië 🏝️ Zaton Holiday Resort

Faciliteiten accommodatie

  • Zon, zee en strand
  • Duik in het nieuwe zwembad
  • Dit is Dalmatië op z'n mooist
  • Vernieuwd zwemparadijs
  • Uniek: zandstrand
  • Met aandacht voor mens en milieu
  • Leuk animatieteam

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 26 april 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-04-14. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!