Top vakantie Noordkust 🏝️ Récif Attitude

Prijs (per persoon)€1470,-€1652,- -11%
Vertrek opDinsdag 6 december 2022
Verblijf10 Dagen
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Mauritius »  Noordkust »  Pointe aux Piments
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope winterzon vakantie Mauritius ☀ 10 Dagen in Récif Attitude, Pointe aux Piments ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 1470,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 3 sterren hotel ☀ Top vakantie Noordkust - Mauritius met vertrek op dinsdag 6 december 2022 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

9

Récif Attitude

10-daagse Zonvakantie naar Noordkust bij Récif Attitude. Wat een sunset bij de beach bar, Smile! Met duurzaamheidslabel, Kamer uit, strand op, Geen rennende kindervoetjes, Chillen met je voeten in het zand, Voor rustzoekers en snorkelaars & inclusief transfers.. Met een welkomstdrankje in de hand en één oog op de infinity pool is het hier prettig arriveren. Onderweg naar je hip ingerichte kamer begint het vakantiegevoel te komen. Bestel een exotische cocktail aan de bar en geniet van het oneindige uitzicht op de blauwe zee. Elke ochtend staat er een uitgebreid ontbijt voor je klaar en een tour in een glasbodemboot is inclusief! Bij zonsondergang naar het strand. Dit wil je niet missen!

Top vakantie Noordkust 🏝️ Récif Attitude
Top vakantie Noordkust 🏝️ Récif Attitude
Top vakantie Noordkust 🏝️ Récif Attitude
Top vakantie Noordkust 🏝️ Récif Attitude

Vakantie highlights

  • Wat een sunset bij de beach bar, Smile! Met duurzaamheidslabel, Kamer uit, strand op, Geen rennende kindervoetjes, Chillen met je voeten in het zand, Voor rustzoekers en snorkelaars & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Restaurant
  • Bar
  • Entertainment
  • Fitness
  • Duikschool
  • Fietsverhuur,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 6 december 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-07-30. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!