Goedkoopste vakantie Azoren 🏝️ Albergaria Matriz 8 Dagen €731,-

Prijs (per persoon)€731,-€860,- -15%
Vertrek opWoensdag 14 juni 2023
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Portugal »  Azoren »  Ponta Delgada
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTravelStore
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, repatriëring
Nu boeken bij TravelStore

Actieprijs vakantie Portugal ☀ 8 Dagen logies ontbijt in Albergaria Matriz, Ponta Delgada ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam € 731,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 3 sterren hotel ☀ Goedkoopste vakantie Azoren - Portugal met vertrek op woensdag 14 juni 2023 ☀ Veilig boeken bij TravelStore met repatriëring bij calamiteiten.

7

Albergaria Matriz

Hotel Matriz is een eenvoudig en kleinschalig stadshotel met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Gelegen in het centrum is dit hotel een goed startpunt voor een bezoek aan deze kant van het...

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 14 juni 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TravelStore, op datum van publicatie: 2023-03-22. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!