Goedkope vakantie Djerba 🏝️ Sidi Mansour Resort

Prijs (p/p)€506,-€617,- -18%
Vertrek opVrijdag 20 augustus 2021
Verblijf8 Dagen all inclusive
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Tunesi »  Djerba »  Midoun
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope zomervakantie Tunesi ☀ 8 Dagen all inclusive in Sidi Mansour Resort, Midoun ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam ☀ € 506,- p/p ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Goedkope vakantie Djerba - Tunesi met vertrek op vrijdag 20 augustus 2021 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje.

9

Sidi Mansour Resort

Welkom in hotel Sidi Mansour Resort in Midoun op het Tunesische eiland Djerba. Het hotel waar het animatieteam iedere dag voor je klaarstaat met een glimlach. Plons in het zwembad en doe mee met het spetterende entertainment van Sidi Mansour. Of zak onderuit op je ligbedje en geniet van die heerlijke Tunesische zonnestralen. Oogjes dicht en droom lekker weg. Niets moet, alles mag! Lekker eten doe je van het all inclusive buffet. Na de lunch wandel je samen naar het strand Plage Yati. Écht een fijn gevoel dat de kinderen onder de pannen zijn in de mini club. De kamers zijn wat eenvoudig, maar alle componenten voor een geslaagde vakantie zijn aanwezig. Ideaal voor de strandliefhebber met niet te veel eisen..

Goedkope vakantie Djerba 🏝️ Sidi Mansour Resort
Goedkope vakantie Djerba 🏝️ Sidi Mansour Resort
Goedkope vakantie Djerba 🏝️ Sidi Mansour Resort
Goedkope vakantie Djerba 🏝️ Sidi Mansour Resort

Faciliteiten accommodatie

  • Zon voor een zacht prijsje
  • Wel zo fijn: all inclusive
  • Relaxen in de tuin
  • Plonsen in het zwembad
  • Of wandel naar het strand
  • Animatie voor jong en oud

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 20 augustus 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-05-26. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!