Top vakantie Ankara 🏝️ 15-daagse rondreis Parels van de Oriënt

Prijs (per persoon)€1109,-€1305,- -15%
Vertrek opDinsdag 13 september 2022
Verblijf15 Dagen
AccommodatieHotel
Bestemming Turkije »  Ankara »  Ankara
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope vakantie Turkije ☀ 15 Dagen in 15-daagse rondreis Parels van de Oriënt, Ankara ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 1109,-  (per persoon) ☀ Top vakantie Ankara - Turkije met vertrek op dinsdag 13 september 2022 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

7.3

15-daagse rondreis Parels van de Oriënt

15-daagse rondreis Parels van de Oriënt. Groepsreis, NL-sprekende reisleiding, 3 nachten in hartje Istanbul, Boottocht over de Bosporus, Het antieke Perge, Troje en Efeze, Smullen: 11x diner inbegrepen & inclusief transfers.. Turkije, land van verdwenen oudheden, wonderen der natuur en de beste stranden. Waar Romeinse opgravingen hand in hand gaan met unieke kalksteenterrassen. Waar in de rotsformaties van Cappadocië de christenen ondergrondse steden bouwden. En waar de Ottomaanse sultan met zijn harem er lustig op los leefde. In Istanbul, de magische poort naar Azië, waar oost en west elkaar nog altijd ontmoeten. Turkije is bovendien een uiterst gastvrij land met gouden stranden en een gevarieerde keuken. Reis mee naar het Nabije Oosten en stap in de wereld die we de Oriënt noemen.

Top vakantie Ankara 🏝️ 15-daagse rondreis Parels van de Oriënt
Top vakantie Ankara 🏝️ 15-daagse rondreis Parels van de Oriënt
Top vakantie Ankara 🏝️ 15-daagse rondreis Parels van de Oriënt
Top vakantie Ankara 🏝️ 15-daagse rondreis Parels van de Oriënt

Vakantie highlights

  • Groepsreis, NL-sprekende reisleiding, 3 nachten in hartje Istanbul, Boottocht over de Bosporus, Het antieke Perge, Troje en Efeze, Smullen: 11x diner inbegrepen & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • ,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 13 september 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-06-09. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!