Geweldige vakantie Lycische Kust 🏝️ Blue Bay Platinum

Prijs (per persoon)€591,-€788,- -25%
Vertrek opMaandag 10 oktober 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Turkije »  Lycische Kust »  Marmaris
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope herfstvakantie Turkije ☀ 8 Dagen in Blue Bay Platinum, Marmaris ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 591,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Geweldige vakantie Lycische Kust - Turkije met vertrek op maandag 10 oktober 2022 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

7.8

Blue Bay Platinum

8-daagse Zonvakantie naar Lycische Kust bij Blue Bay Platinum. Warm door ons aanbevolen, In het bruisende centrum, Het strand om de hoek, Smullen van de goede buffetten, Vele terugkerende gasten, Hotel met eco-label (fair travel) & inclusief transfers.. Staan goed eten en drinken, gezellig en vriendelijk personeel en een uitstekende ligging hoog op je verlanglijstje? Dan zit je bij Blue Bay Platinum helemaal goed. De keukenbrigade heeft in korte tijd een klinkende reputatie opgebouwd. Je geniet elke avond van afwisselende buffetten die met zorg zijn samengesteld. 's Middags pak je nog even snel een hamburger van de snackcorner mee voordat je Marmaris gaat verkennen. Of blijf je liever bij het zwembad met een cocktail van de poolbar? De keuze is helemaal aan jou.

Geweldige vakantie Lycische Kust 🏝️ Blue Bay Platinum
Geweldige vakantie Lycische Kust 🏝️ Blue Bay Platinum
Geweldige vakantie Lycische Kust 🏝️ Blue Bay Platinum
Geweldige vakantie Lycische Kust 🏝️ Blue Bay Platinum

Vakantie highlights

  • Warm door ons aanbevolen, In het bruisende centrum, Het strand om de hoek, Smullen van de goede buffetten, Vele terugkerende gasten, Hotel met eco-label (fair travel) & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Restaurant
  • Bar
  • Entertainment
  • Fitness
  • Sauna,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 10 oktober 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-07-30. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!