Aanbiedingen Griekenland: Tui, Corendon, Sunweb

data:image/gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==
Bestemming(en): Vakantie Griekenland
Sun Deal: Last minute aanbiedingen
Reisaanbieder: Tui, Corendon, Sunweb

Zonvakantie Griekse eilanden Kos, Rhodos, Samos en Lesbos weer volop in de aanbieding! Van juni tot en met oktober is het uitstekend vakantieweer in het oosten van de Middellandse zee. Hier vind je prachtige rustige stranden, prachtige natuur en heerlijk eten. Deze eilanden zijn dan ook een ideale vakantiebestemming voor de nazomer. Daar waar de toeristische gebieden, in onder andere Spanje en Portugal, overvol zijn, kan je hier genieten van alle rust.

Lastminutes Griekse eilanden augustus september oktober

Door onrust in de nabij gelegen regio’s hebben veel toeristen vanaf eind 2015 en de eerste helft van 2016 de Griekse eilanden voor de Turkse kust vermeden. Op deze eilanden is tegenwoordig echter nauwelijks nog iets van te merken van deze onrust, afgezien van de rustige stranden en de rust in de toeristische gebieden en resorts. Voor de toerist levert dit een bijkomend voordeel op. Er zijn volop last minutes beschikbaar bij zo ongeveer alle grote reisaanbieders. In het nazomer seizoen kan je dan ook voordelig genieten van een last minute zonvakantie of strandvakantie Griekse eilanden.

Alternatieven voor Griekse eilanden

Veel toeristen hebben al voor een vakantiebestemming in het westen gekozen, Spanje, Portugal of één van de vele andere zonbestemmingen. Maar ook een last minute Bulgarije, last minute Macedonië en last minute Kroatië zijn uitstekende alternatieven voor de oostelijke Griekse Eilanden. Wil je toch een last minute Griekenland, maar durft je populaire eilanden als Rhodos, Kos, Samos of Lesbos toch niet aan? Overweeg dan prachtige eilanden als Corfu of Zakynthos.