Actiecode Eliza Was Here: Met €50,- korting naar Griekenland

data:image/gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==
Bestemming(en): Vakantie Griekenland
Sun Deal: Actiecode: € 50,- korting
Reisaanbieder: Eliza Was Here

“Waar iedereen rechts afslaat, gaat Eliza linksaf…” Eliza was Here is dé reisaanbieder van bijzondere vakanties rond het Middellands Zeegebied. Centraal staan couleur locale, sfeer en kleinschaligheid. Dus geen massatoerisme, maar onontdekte vakantieadresjes waar authenticiteit centraal staat. Het aanbod van Eliza was here is geschikt voor rustzoekers en levensgenieters die op veilige afstand van de massa van hun vakantie willen genieten.

Korting op jouw vakantie naar Griekenland met Eliza was here

Eliza was Here heeft een leuke korting, net op tijd voor de zomervakantie! Boek je nu een vakantie met Eliza was Here naar Griekenland, dan ontvang je €50, korting op de reissom bij gebruik van de kortingscode GRIEKENLAND50 (Voeg de actiecode toe in Stap 3 van jouw boeking!).

BOEK MET €50,- KORTING MET ACTIECODE: GRIEKENLAND50

Actievoorwaarden: Ontdek Griekenland met €50,- korting op elke boeking

Geldig op elke vliegvakantie met Eliza was here naar Griekenland. € 50,- korting op de totale reissom. Geldig bij een boeking gemaakt vóór 1 juli met vertrek vóór 31 oktober 2016. Niet geldig op reeds gemaakte boekingen, niet geldig in combinatie met andere acties en niet in te wisselen voor contanten.

Top 5 accommodaties van Eliza Was Here

  1. Kefalonia – Appartementen Mezzao
  2. Lefkas – Casa Campos
  3. Samos – Eleonas Votsalakia
  4. Kreta – Nymphes appartementen
  5. Kreta – Pirgos of Hamalevri