6f7af10029bcf59a35635b8213d55753 XL
Zomervakantie deals
Vakanties vanaf € 189,-
Reisaanbieder: Corendon

Laagste prijs garantie vakantie tijdens de zomer 2020! Wie van zon, zee en strand geniet, boekt een zonvakantie bij Corendon. Ook in de zomervakantie heeft Corendon een uitgebreid aanbod van de mooiste en meest populaire zonvakantie bestemmingen én... met de laagste prijsgarantie vakantie ben je verzekerd van de goedkoopste zonvakantie naar de zon met Corendon!

 1. Last minute zonvakantie Mallorca vanaf €199,-

  Al jaren zijn de badplaatsen aan de kustregio’s van de Portugese Algarve, de Spaanse Costa’s, de Griekse eilanden en de Turkse Rivièra populair bij de Nederlandse toeristen. Het is dan ook niet vreemd, dat Corendon hier een uitgebreid aanbod in heeft. Kies een accommodatie in je favoriete badplaats in je favoriete vakantieland, Corendon heeft de keuze uit honderden hotels en resorts in de Populaire vakantielanden. En tijdens de zomerperiode, welke tot eind oktober loopt, kan je gebruik maken van fantastische aanbiedingen. Zo vliegt je al naar Mallorca vanaf € 199,-!

  Turkije Portugal Spanje Griekenland

 2. Goedkope zonvakantie Macedonië vanaf €189.-

  Niet alleen in de populaire vakantielanden Portugal, Spanje, Griekenland en Turkije heeft Corendon aanbiedingen naar de mooiste hotels en resorts, ook in de vele andere landen rondom de Middellandse zee zijn er prachtige vakantie aanbiedingen. Het Meer van Ohrid in Macedonië is een populaire bestemming, evenals het kustgebied van Italië, Sicilië, Cyprus of Tunesië. Een vakantie naar Macedonië, is al mogelijk vanaf € 189,-!

  Italië Cyprus Macedonië

 3. Goedkope zonvakantie Sunny Beach vanaf €229,-

  Ook het Bulgaarse Sunny Beach, aan de Zwarte Zee is een populaire bestemming, met name bij jongeren. Vakanties naar deze regio zijn goedkoop en ook de lokale kosten zijn hier laag. Een vakantie naar Sunny Beach begint vanaf zo’n € 229,-! Aan de Rode Zee, heeft Egypte prachtige resorts en hotels. Hurghada is hier de meest populaire badplaats, wil je een andersoortige zonvakantie naar Egypte, dan boek je een Nijl cruise vanaf Luxor. Een zonvakantie Egypte begint vanaf € 449,-!

  Bulgarije Egypte

 4. Goedkope zonvakantie Caribbean vanaf €599,-

  Voor hen die liever iets verder van huis gaan, heeft Corendon ook prachtige aanbiedingen naar het Caribisch gebied, Azië en het Midden Oosten. Bij bestemmingen als Dubai en Abu Dhabi, denkt men al gauw aan onmetelijke luxe en hoge prijzen, toch beginnen vakanties naar deze bestemmingen al vanaf € 437,-. Ook vakanties naar prachtige bestemmingen in Azië, zoals Bali, Thailand of Sri Lanka beginnen al vanaf € 704,-! Ook Aruba, Bonaire en Curaçao zitten in het aanbiedingen pakket van Corendon. Een vakantie naar de Caribbean boek je bij Corendon al vanaf € 599,-

  Bali Midden Oosten Aruba Curaçao