Binnen 7 dagen op zonvakantie Turkse Rivièra ⭐ 8 Dagen all inclusive SPLASHWORLD AQI Pegasos World

Prijs (per persoon)€700,-€1094,- -36%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opDinsdag 28 mei 2024
Verblijf8 Dagen all inclusive
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Turkije »  Turkse Rivièra »  Side
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Last minute deal zonvakantie Turkije. 8 Dagen all inclusive in SPLASHWORLD AQI Pegasos World, Side. Geen € 1094,- maar slechts € 700,-  (per persoon). Binnen 7 dagen op zonvakantie Turkse Rivièra - Turkije met vertrek op dinsdag 28 mei 2024 ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Kindvriendelijk ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Nu veilig boeken bij TUI!

8.4

Last minute 4* all inclusive Turkse Rivièra - Turkije € 700,- 【TUI】

8-daagse Zonvakantie naar Turkse Rivièra bij SPLASHWORLD AQI Pegasos World. SplashFactor 10, overal glijbanen, Wow, ze hebben een Super Drop, Dit zwembad lijkt wel oneindig, Gaaf piratenthema voor kids, En het strand ligt aan je voeten, Erkend met eco-label & inclusief transfers.. Spetterende waterpret voor het hele gezin. SPLASHWORLD betekent onbeperkt toegang tot spectaculaire waterparken. Suis van supersnelle glijbanen, dobber in een band op de Lazy River en geniet van alle andere waterattracties. SPLASHWORLD betekent zwemplezier voor jong en oud. Zo kunnen de fanatieke borstcrawlers zich in AQI Pegasos World volledig uitleven in wellicht het grootste zwembad wat je ooit zult zien! Als papa of mama een volledig rondje zwemt terwijl de piraat van de familie alle glijbanen afgaat, is het nog maar de vraag wie eerder klaar is. En dat terwijl er een figuurlijke tsunami van glijbanen over je heen komt in AQI Pegasos World. Wat denk je van de Super Drop?! Een half pipe die je aflegt in een band, maar de glijbaan is ook exact maar één band breed. Denk maar niet dat je niet gilt als je achteruit zoeft zonder zicht. Voor de kleinere piraatjes is er natuurlijk ook genoeg te doen. Zo zijn er vele kleine glijbanenparkjes, waarvan er één zelfs een echte piratenboot is. En wat ligt daar in de verte? Hebben ze nu ook een schip gekaapt en omgedoopt tot miniclub? Snel kijken wat daar te doen is! Dit piratenfeest blijft je verbazen. Harrrr!

Last minute 4* all inclusive Turkse Rivièra - Turkije € 700,- 【TUI】
Last minute 4* all inclusive Turkse Rivièra - Turkije € 700,- 【TUI】
Last minute 4* all inclusive Turkse Rivièra - Turkije € 700,- 【TUI】
Last minute 4* all inclusive Turkse Rivièra - Turkije € 700,- 【TUI】

zonvakantie Turkije | last minute vakantie Turkije | vakantie Turkije

Vakantie highlights

 • SplashFactor 10
 • Overal glijbanen
 • Wow
 • Ze hebben een Super Drop
 • Dit zwembad lijkt wel oneindig
 • Gaaf piratenthema voor kids
 • En het strand ligt aan je voeten
 • Erkend met eco-label & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

 • Zwembad
 • Restaurant
 • Bar
 • Entertainment ,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 28 mei 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2024-05-24. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!