✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Samos 73946665 123rf
Werelddeel: Europa
Vliegafstand: minder dan 4 uur
Taal: Grieks
Valuta: Euro
Reisdocumenten: Paspoort of ID-kaart
Beste reistijd: Lente, Zomer, Herfst

Goedkope zonvakantie Samos 2021? De goedkoopste last minute Samos all inclusive vakantie aanbiedingen vind je hier! ✓super last minute ✓all inclusive hotel ✓strandvakantie

 

Goedkope zonvakanties samos

 

Vakantie weer samos komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: onbewolkt
14°C 0mm
3m/s 56% 0%
27 februari
15°C / 11°C
onbewolkt
28 februari
16°C / 11°C
onbewolkt
1 maart
13°C / 8°C
onbewolkt
2 maart
12°C / 7°C
onbewolkt
3 maart
12°C / 6°C
onbewolkt
4 maart
13°C / 8°C
onbewolkt
5 maart
14°C / 10°C
lichte regen
6 maart
15°C / 11°C
lichte regen
7 maart
15°C / 11°C
lichte regen
8 maart
15°C / 12°C
matige regen
9 maart
13°C / 10°C
lichte regen
10 maart
17°C / 11°C
lichte regen
 

Samos, een groene oase voor de Turkse kust

Heerlijke stranden, kabbelende beekjes door pittoreske dorpjes, ruige heuvellandschappen, schilderachtige dorpjes aan de kust. Samos biedt volop mogelijkheden voor heerlijke een lastminute zonvakantie, voor iedereen die even lekker wil ontspannen. Wandelend door de prachtige natuur of lekker zonnen op het strand, hier kan je even heerlijk bij komen.

Samos is erg populair bij natuurliefhebbers. Het bergachtige eiland heeft prachtige bossen met een verscheidenheid aan flora en fauna. Het is dan ook één van de groenste eilanden van Griekenland.
Hier kan je heerlijke ontspannende wandelingen door de natuur maken en luisteren naar hoe de Nachtengalen zingen.

Het eiland kent ook een rijke geschiedenis. Wiskundige Pythagoras leefde op dit eiland. Maar ook Sint Johannes leefde hier en schreef hier het boek ‘Openbaringen’, het laatste boek in de bijbel. Overal op het eiland zijn nog relikwieën uit het verleden van Samos zichtbaar.

Op Samos is natuurlijk meer, dan alleen geschiedenis, cultuur en natuur. Op het eiland vind je prachtige stranden. Het eiland heeft zowel kiezelstranden als zandstranden. Hier kan je heerlijk zonnebaden of watersporten bedrijven. Zo kan je bij Potokaki windsurfen, waterskiën of jetskiën.

Uitgaan op Samos

Hoofdstad van het eiland is Samos Stad, in de volksmond Vathi genoemd. Hier en in de badplaatsen Kokkari, Karlovasi, Kampos en Pythagorio zijn voldoende restaurant, café’s en barretjes om gezellig te dineren en te genieten van een drankje. Deze grotere steden zijn ook prima om een beetje te winkelen en om voor souvenirs te shoppen.

Beoordeling Samos

(0 beoordelingen)