Samos 73946665 123rf
Werelddeel: Europa
Vliegafstand: minder dan 4 uur
Taal: Grieks
Valuta: Euro
Reisdocumenten: Paspoort of ID-kaart
Beste reistijd: Lente, Zomer, Herfst

Goedkope zonvakantie Samos 2020? De goedkoopste last minute Samos all inclusive vakantie aanbiedingen vind je hier! ✓super last minute ✓all inclusive hotel ✓strandvakantie

Even geen vakantiedeals voor deze bestemming. Bekijk snel alle andere zonvakantie aanbiedingen!
 

Goedkope zonvakanties samos

 

Vakantie weer samos komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: onbewolkt
22°C 0mm
3m/s 57% 1%
6 juni
23°C / 19°C
half bewolkt
7 juni
22°C / 18°C
onbewolkt
8 juni
24°C / 18°C
onbewolkt
9 juni
27°C / 20°C
onbewolkt
10 juni
27°C / 21°C
lichte regen
11 juni
26°C / 20°C
geheel bewolkt
12 juni
26°C / 21°C
onbewolkt
13 juni
26°C / 21°C
half bewolkt
14 juni
26°C / 22°C
onbewolkt
15 juni
27°C / 22°C
onbewolkt
16 juni
25°C / 22°C
geheel bewolkt
17 juni
27°C / 21°C
onbewolkt
 

Samos, een groene oase voor de Turkse kust

Heerlijke stranden, kabbelende beekjes door pittoreske dorpjes, ruige heuvellandschappen, schilderachtige dorpjes aan de kust. Samos biedt volop mogelijkheden voor heerlijke een lastminute zonvakantie, voor iedereen die even lekker wil ontspannen. Wandelend door de prachtige natuur of lekker zonnen op het strand, hier kan je even heerlijk bij komen.

Samos is erg populair bij natuurliefhebbers. Het bergachtige eiland heeft prachtige bossen met een verscheidenheid aan flora en fauna. Het is dan ook één van de groenste eilanden van Griekenland.
Hier kan je heerlijke ontspannende wandelingen door de natuur maken en luisteren naar hoe de Nachtengalen zingen.

Het eiland kent ook een rijke geschiedenis. Wiskundige Pythagoras leefde op dit eiland. Maar ook Sint Johannes leefde hier en schreef hier het boek ‘Openbaringen’, het laatste boek in de bijbel. Overal op het eiland zijn nog relikwieën uit het verleden van Samos zichtbaar.

Op Samos is natuurlijk meer, dan alleen geschiedenis, cultuur en natuur. Op het eiland vind je prachtige stranden. Het eiland heeft zowel kiezelstranden als zandstranden. Hier kan je heerlijk zonnebaden of watersporten bedrijven. Zo kan je bij Potokaki windsurfen, waterskiën of jetskiën.

Uitgaan op Samos

Hoofdstad van het eiland is Samos Stad, in de volksmond Vathi genoemd. Hier en in de badplaatsen Kokkari, Karlovasi, Kampos en Pythagorio zijn voldoende restaurant, café’s en barretjes om gezellig te dineren en te genieten van een drankje. Deze grotere steden zijn ook prima om een beetje te winkelen en om voor souvenirs te shoppen.

lees verder...

Reviews Samos

(0 beoordelingen)