Ideale zonvakantie Menorca 🏝️ Aluasun Lago Park 8 Dagen €357,-

Prijs (per persoon)€357,-€489,- -27%
Vertrek opDinsdag 23 mei 2023
Verblijf8 Dagen
Accommodatie3 Sterren appartement
Bestemming Spanje »  Menorca »  Cala 'n Bosch
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, repatriëring
Nu boeken bij TUI

SALE zonvakantie Spanje ☀ 8 Dagen in Aluasun Lago Park, Cala 'n Bosch ☀ Inclusief vlucht en transfer € 357,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 3 sterren appartement ☀ Ideale zonvakantie Menorca - Spanje met vertrek op dinsdag 23 mei 2023 ☀ Veilig boeken bij TUI met repatriëring bij calamiteiten.

8.1

Aluasun Lago Park

8-daagse Zonvakantie naar Balearen bij Aluasun Lago Park. Kleinschalig, plezierig hotel, Slapen in hartje Cala 'n Bosch, Zo wandelen naar het strand, Tapas eten in sfeervolle haven, Gilfactor testen in het aquapark, Alle tijd om Menorca te ontdekken & inclusief transfers.. Hier de wijde zee, daar de terrasjes, om de hoek een uitdagend aquapark. Meer heb je niet nodig voor een zonvakantie. En laat AluaSun Lago Park (voorheen Roc Lago Park) nu precies in dat plaatje passen. De appartementen zijn basic, maar netjes. Dit is eenvoud op zijn best. De grootste troef is dan ook de locatie. Niets fijner dan in slaap vallen met vakantiegeroezemoes van strand en vertier. En wakker worden met het idee dat je de hele dag buiten leeft. Beetje zwemmen, wat lezen en op zoek naar verlaten baaitjes. Zelf koken kan, maar uit eten is wel zo relaxed. De tafeltjes zijn al voor je gedekt in de haven. Bestel een verse paëlla en een verfrissend Pomada citroendrankje en je weet hoe simpel vakantiegeluk kan zijn.

Ideale zonvakantie Menorca 🏝️ Aluasun Lago Park 8 Dagen €357,-
Ideale zonvakantie Menorca 🏝️ Aluasun Lago Park 8 Dagen €357,-
Ideale zonvakantie Menorca 🏝️ Aluasun Lago Park 8 Dagen €357,-
Ideale zonvakantie Menorca 🏝️ Aluasun Lago Park 8 Dagen €357,-

Vakantie highlights

 • Kleinschalig
 • plezierig hotel
 • Slapen in hartje Cala 'n Bosch
 • Zo wandelen naar het strand
 • Tapas eten in sfeervolle haven
 • Gilfactor testen in het aquapark
 • Alle tijd om Menorca te ontdekken & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

 • Zwembad
 • Bar
 • Speeltuin
 • Tuin,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 23 mei 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2023-01-18. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!