Waar schijnt de zon?

Strandvakantie 46099557 123rf

Waar schijnt de zon wel? Vind de zonnigste bestemming van dit moment! Weerkaarten van alle zonbestemmingen met het weer van vandaag. Zo vind je altijd de beste last minute vakantie met de lekkerste temperatuur voor een strandvakantie.

Waar is het warm en schijnt de zon nu?

Je kunt nagenoeg het gehele jaar door genieten van een heerlijk warme zonvakantie en strandvakantie met een last minute Caribbean of een last minute Canarische Eilanden!

Weerkaart Europa

Weerkaart Europa

Last minute vakantie Europa

Weerkaart Caribbean

Weerkaart Caribbean

Last minute vakantie Caribbean

Weerkaart Afrika

Weerkaart Afrika

Last minute vakantie Afrika

Weerkaart Azië

Weerkaart Azie

Last minute vakantie Azië

Bron: www.weeronline.nl

Alle zonbestemmingen van deze website worden hier in vier overzichten weergegeven. Bij elke zonbestemming vind je een recente weerkaart van het weer van vandaag. Bij elke bestemming staat ook vermeld welke periode het beste is voor een zonvakantie en welke periode niet zo geschikt is.

Wanneer er een minder geschikte periode wordt weergegeven, betekend dit dat er in die periode veel regen en/of koude wordt verwacht (gebaseerd op gemiddelde cijfers van voorgaande jaren). In sommige gevallen betekent de minder geschikte periode juist dat het de heetste periode van het jaar is. Zoals bijvoorbeeld voor Dubai, waar het in juli en augustus overdag ruim boven de 40 graden Celsius is.

Laat je niet afschrikken door lichte regen of kleine regenbuien. In tropische bestemmingen als de Caribbean is een bui vaak van korte duur of in de nacht. Dit zal dus niet je hele dag verprutsen.