Goedkope voorjaarsvakantie 2022

Voorjaarsvakantie 38917674 123rf

Voorjaarsvakantie zon aanbiedingen 2022. Tijdens de voorjaarsvakantie (krokusvakantie) kun je heerlijk op zonvakantie naar vele zonbestemmingen in de Caribbean en de Canarische eilanden. Ook is het heerlijk vertoeven op de Kaapverdische eilanden, in Dubai of Mexico. Boek een zonvakantie tijdens de voorjaarsvakantie. Ook een leuk valentijnskadootje! Bekijk ook de beste reisaanbieders voor de goedkoopste last minute volgende week!

Zonvakantie aanbiedingen voorjaarsvakantie

Elke dag de nieuwste vakantiedeals van de beste reisorganisaties verzameld.

Vakantie aanbiedingen Sunweb van 16 april

Even geen deals. Bekijk de aanbiedingen bij onze aanbevolen reisaanbieders.

Vakantie aanbiedingen TUI van 16 april

Even geen deals. Bekijk de aanbiedingen bij onze aanbevolen reisaanbieders.

Beste reisbureaus voorjaarsvakantie

Naar de zon tijdens de voorjaarsvakantie

Wanneer is de voorjaarsvakantie 2022?

Jouw school mag afwijken van de onderstaande data voor de voorjaarsvakantie (krokusvakantie). Dit zijn adviesdata van de Nederlandse overheid. Controleer dus ook de schoolgids.

Voorjaarsvakantie 2022
Regio Noord Regio Midden Regio Zuid
19 februari t/m 27 februari 2022 26 februari t/m 6 maart 2022 26 februari t/m 6 maart 2022

Waar op vakantie in de krokusvakantie?

De Nederlandse Antillen zijn met name mooi in deze tijd van het jaar. Met tropische temperaturen en een tropische verfrissende cocktail in de hand, is het volop genieten in de zon. Voor de liefhebbers van duiken en snorkelen ben je hier op de perfecte plaats. De onderwaterwereld is prachtig mooi. Blijf je liever iets dichter bij huis? Op de Canarische Eilanden (in het zuiden van de eilanden) is het heerlijk vertoeven. De gemiddelde temperatuur ligt rond de 23 graden. De kans op regen is minimaal, hoewel er nog wel een kleine kans op een frisse wind is. De Kaapverdische eilanden en Dubai zijn in deze tijd perfect voor een zonvakantie. Hoe dan ook, in februari zijn er voldoende heerlijke vakantie bestemmingen voor een lekkere warme strandvakantie.

Tropical Islands Resort

Vakantie op een tropisch eiland nabij Berlijn

In het Duitse Krausnick ligt een waar tropisch paradijs. Het is het grootste overdekte subtropische zwemparadijs van Europa. In het enorme tropische zwemparadijs Tropical Islands Resort, vind je alles wat je op een tropisch eiland zou verwachten. Het resort heeft 4 glijbanen, waaronder een 27 meter hoge glijbaan en een turbo glijbaan, waar je snelheden haalt tot 70 km per uur. Maar ook: Twee luchtballonnen voor een heuse ballonvaart, een fitness centrum, midgetgolf-baan, Balinese baai, gigantische spa, een tropisch dorp en zelfs een heus tropisch regenwoud.

PRIJZEN EN TROPICAL ISLANDS BOEKEN