Goedkope autoverhuur overal ter wereld

9e02f79f72eca3ca589ae757d97a7173 XL

Online goedkope auto huren Spanje, Portugal, Curaçao, Canarische Eilanden, Griekenland, Italië, Kroatië... Er is een goedkope huurauto beschikbaar op alle populaire vakantiebestemmingen. Al vanaf 3 euro per dag! Goedkoop een auto huren voor jouw vakantie is online snel, eenvoudig en veilig geregeld. Vind hier de goedkoopste huurauto inclusief all-risk verzekering.

Goedkope autohuur online

Huurauto veilig en goedkoop online reserveren

Voor het huren van een auto heb je uiteraard een geldig rijbewijs nodig. Je Europese rijbewijs is niet altijd geldig in alle landen ter wereld. Zo moet je in Azië vaak een apart document tonen. Bij het huren van een auto wordt ook gekeken naar leeftijd. Dit heeft te maken met risico dekking en verzekering. Wanneer je ouder dan 25 bent, wordt je gezien als ervaren chauffeur. Voor de schade-borgstelling heb je tevens een creditcard nodig. Hierop wordt een borg gereserveerd door de verhuurder.

Inbegrepen- en extra autoverzekering

De meeste boekingen zijn inclusief diefstalbescherming, cascoschade vermindering (CDW), lokale belasting, luchthaventoeslag en wegenbelasting. Voor diverse kleine schade (blikschade) ben je dus verzekerd. Wat er bij een basis verzekering niet is inbegrepen is schade aan ramen (glas) en banden. Hiervoor heb je een uitbreiding van het verzekeringspakket nodig.

Tweede chauffeur en/of bijrijders

Bijrijders zijn meeverzekerd. Let wel op dat je bij de online boeking het aantal bijrijders opgeeft. Wil je zelf graag ook wat van de omgeving zien en de ervaring van het rijden delen met je reisgezelschap? Voor een tweede chauffeur worden extra kosten in rekening gebracht. Deze zijn vaak de helft van de originele huurprijs en worden per dag in rekening gebracht.

Let op met de verschillende tankregelingen

Bij een vol-tot-vol tankregeling loop je geen risico's tot extra hoge kosten bij het inleveren van de huurauto. Je haalt de auto op met volle tank en levert hem ook weer in met een volle tank. En betaald zo zelf de lokale brandstofkosten. Bij alle grote verhuurders is er eigenlijk altijd wel een tankstation in de buurt.

Huur je jouw auto met vol-tot-leeg regeling? Hou er dan rekening mee dat er extra kosten in rekening worden gebracht bij het inleveren van de auto. Voor het vullen van de tank zal echter vaak veel meer worden gerekend dan wat je zelf had betaald bij een tankstation.