Vakantie weetjes, tips & tricks ᑕ SunDealz.nl ᑐ

Leuke en handige reisverhalen, tips en tricks, nieuwtjes en top 10 lijstjes voor de beste zonvakantie ervaring. Vind hier alles wat je wil weten, voor jouw last minute zonvakantie!
✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Paspoort wel of niet afgeven op vakantie? In praktisch elk hotel en vakantiebestemming wordt tegenwoordig een kopie van je paspoort of ID-kaart gemaakt. Voor velen wordt dit gezien als normaal of zelfs verplicht. Maar er zijn risico's en gevaren voor identiteitsfraude. In geen enkel geval ben jij verplicht tot het afstaan van een identiteitsbewijs of een kopie daarvan bij het inchecken. De accommodatie is echter wel altijd verplicht tot een identiteitscontrole. Lees hier meer over het afgeven van jouw paspoort aan hotels en resorts, bij autohuur of bij online kamerhuur.

Lees meer...

Goedkope Adults Only vakanties naar de mooiste vakantie bestemmingen! Tijdens een heerlijke adults only vakantie geniete je van luxe, rust en natuurlijk van de quality time met elkaar. Of je zelf kinderen hebt of niet, soms wil je even heerlijk genieten in alle rust en vrijheid, zonder de drukke van de kids om je heen. Of je nu een actieve Adults Only vakantie of Relax Adults Only vakantie wenst, het kan allemaal. Wij hebben een top 10 vakantiebestemmingen voor fantastische Adults Only vakanties voor je samengesteld.

Lees meer...

Zonvakantie met het gezin! Boek een heerlijke familievakantie naar de zon en geniet van een top vakantie. Wereldwijd zijn er veel fantastische bestemmingen voor een zonvakantie met kinderen. Dichter bij Nederland vind je vele mooie bestemmingen, met veel kindvriendelijke hotels voor een schoolvakantie. Voor een top voorjaarsvakantie, meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie of kerstvakantie hebben wij een Top 10 bestemmingen voor een familievakantie voor je samengesteld.

Lees meer...
Toon meer...