✔ Goedkope Coronatest voor reizen: €109,- ➜ Conform Covid-19 protocol heeft u een PCR test reiscertificaat nodig voor alle vakanties (ook als u gevaccineerd bent). De PCR test kunt u vandaag regelen (dezelfde dag uitslag)! ❤

Goedkope huwelijksreizen (honeymoon vakantie) 2021

Honeymoon 116298673 123rf

Huwelijksreis naar de mooiste zonbestemmingen! Heerlijk een romantische reis samen met de liefde van je leven, quality time samen doorbrengen en genieten van elkaar en de prachtige vakantiebestemmingen. Een romantische huwelijksreis is een uitstekende manier om samen het huwelijk te vieren. De bekendste bestemming voor een huwelijksreis is wel Bora Bora, maar er zijn zoveel mooie idyllische bestemmingen voor een huwelijksreis, waar je samen met je partner even de rest van de wereld kunt vergeten.

Goedkope huwelijksreizen honeymoon

De mooiste droom-huwelijksreizen

Huwelijksreizen Seychellen

Gouden stranden, palmbomen, een blauwe zee en fantastische weer. De mooiste huwelijksreizen gaan naar prachtige gebieden in Azië, Afrika en het Midden Oosten. Bounty eilanden als de Malediven of de Seychellen hebben de uitstraling waar veel mensen aan denken, bij deze romantische reizen.

Bounty eilanden zijn natuurlijk niet voor iedereen de ideale bestemming voor een huwelijksreis. Italië en Griekenland, ook deze landen met hun cultuur, sfeer en temperament hebben een romantische uitstraling, die veel net getrouwde stellen aan trekt.

  • Huwelijksreis Griekenland
  • Huwelijksreis Malediven
  • Huwelijksreis Seychellen

De populairste huwelijksreizen

Huwelijksreizen Afrika

Het is niet verwonderlijk dat in de top 10 populairste huwelijksreizen ook veel van de mooiste vakantiebestemmingen voor een huwelijksreis staan. Er is toch iets magisch of romantisch aan de gehele paradijselijke sfeer die juist deze bestemmingen met zich mee brengen. Bora Bora is veruit het populairste. Het ligt ook het verste weg en is niet met een rechtstreekse vlucht bereikbaar.

De alternatieven voor Bora Bora zijn de Malediven, de Seychellen, Mauritius en Hawaii. Ook andere bestemmingen als Bali, Zuid-Afrika, Maleisië, Griekenland, Italië en verschillende eilanden in de Caribbean zijn onder de populairste bestemmingen voor een huwelijksreis.

  • Huwelijksreis Caribbean
  • Huwelijksreis Zuid Afrika
  • Huwelijksreis Bali

Stedentrip huwelijksreizen naar de zon

Huwelijksreizen Italie

Naast de vele prachtige idyllische bestemmingen zijn er ook tal van romantische stedentrip bestemmingen, welke populair zijn voor een huwelijksreis. Natuurlijk is Parijs één van deze steden, de bijnaam van de Franse hoofdstad is niet voor niets, de stad van de liefde. Maar ook, Venetië, Rome, Barcelona en New York zijn uiteraard erg populair bij de pas getrouwden.

  • Huwelijksreis Venetië
  • Huwelijksreis Barcelona
  • Huwelijksreis Rome
  • Huwelijksreis New York