Goedkope vakantie Hawaii 2024

Hawaii oahu 65498823 123rf

Zonvakantie Hawaii 2024.✈️️ De goedkoopste vakantiedeals Hawaii vind je hier! ✓(super) lastminutes ✓(ultra) all inclusive hotel of resort ✓strandvakantie ✓appartementen en boetiekhotels ✓Goedkoop op vakantie met het beste aanbod vakantie aanbiedingen van [SunDealz.nl]!

Vakantie aanbiedingen hawaii

Even geen deals. Bekijk de aanbiedingen bij onze aanbevolen reisaanbieders...

Handige reisinformatie

Beste reistijd: Gehele jaar!
Werelddeel: Oceanië
Vliegafstand: minder dan 19 uur
Taal: Engels
Valuta: Dollar
Reisdocumenten: Paspoort, ESTA formulier
Reisvaccinatie: Niet noodzakelijk

Aanbevolen reisaanbieders

Vakantie weer komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: lichte regen
23°C 0mm
11m/s 74% 36%
25 april
23°C / 22°C
lichte regen
26 april
24°C / 22°C
lichte regen
27 april
24°C / 22°C
lichte regen
28 april
24°C / 22°C
lichte regen
29 april
25°C / 22°C
lichte regen
30 april
24°C / 22°C
lichte regen
1 mei
24°C / 23°C
lichte regen
2 mei
24°C / 23°C
lichte regen
3 mei
24°C / 22°C
lichte regen
4 mei
24°C / 22°C
lichte regen
5 mei
24°C / 22°C
lichte regen
6 mei
24°C / 23°C
lichte regen

Genieten van het paradijselijke Hawaii

Indrukwekkende vulkanen, tropische regenwouden, idyllische stranden, een heerlijk klimaat en bruisende steden. Wat is er nu niet fantastisch aan Hawaii. De eilandengroep Hawaii bestaat uit prachtige eilanden, met luxe resorts en hotels, waar toeristen uit de hele wereld komen om te ontspannen en genieten, tijdens een heerlijke lastminute zonvakantie Hawaii. Heerlijk surfen op de golven in de branding, bijbruinen op de goudgele zandstranden, genieten van de omgeving en het prachtige uitzicht van het paradijselijke Hawaii.

Hawaii kent talloze heerlijke stranden, Waikiki op het eiland Oahu, is waarschijnlijk wel het bekendste. Ook Makena Beach op het eiland Maui is erg populair. In de branding laten de vele surfers op de golven hun kunsten zien. Op de berg Haleakala is een prachtig panorama te zien over het eiland en de zee. Het eiland Lanaï is het thuis van vele luxe resorts, maar ook van vele prachtige landschappen, maagdelijke regenwouden en de scheepswrakken om bij te duiken. Vlak bij Mauï ligt het bijna ongerepte eiland Molokai, met prachtige kliffen en watervallen. Het eiland Hawaii geeft een kijkje in de grillen der natuur. Sinds 1983 spuwt de vulkaan Kilauea iedere dag lava. Het noordelijkste eiland Kauai is het een paradijs voor actieve vakantiegangers. Schildpadden spotten voor de kust van Poipu beach, wandelen door Waimea canyon en kayakken over Waimea river. Ontdek het paradijselijke Hawaii.

Uitgaan op Hawaii

De stad Honolulu op Oahu is het grootste uitgaanscentrum van Hawaii. Het is moderne grote stad met veel eetgelegenheden en uitgaansgelegenheden in een bruisend nachtleven. Er zijn de gewone bars, kroegen en discotheken, maar ook pianobars en karaokebars. Theaters en casino’s zijn hier ook uitstekende uitgaansgelegenheden.