Goedkope vakantie Seychellen 2023

Goedkope zonvakantie Seychellen 2023.✈️️ De goedkoopste vakantiedeals Seychellen vind je hier! ✓(super) lastminutes ✓(ultra) all inclusive hotel of resort ✓duikvakantie en snorkelvakantie ✓huwelijksreis ✓strandvakantie ✓appartementen en boetiekhotels ✓Goedkoop op vakantie met het beste aanbod vakantie aanbiedingen van [SunDealz.nl]!

Vakantie aanbiedingen seychellen

Valmer Resort

Valmer Resort

Seychellen » Seychellen » Port Glaud
7 / 10
Meer Info
Zondag 7 januari 2024
8 Dagen
Logies ontbijt
Inclusief vlucht en transfer
• Prijs per persoon.
• Excl. € 0,- boekingskosten.
• Excl. eventuele lokale toeristenbelasting.
€ 1861,- € 2139,- - 13%
Hotel Village du Pecheur

Hotel Village du Pecheur

Seychellen » Seychellen » Cote d'Or
8 / 10
Meer Info
Last minute
Maandag 12 juni 2023
8 Dagen
Logies ontbijt
Inclusief vlucht en transfer
• Prijs per persoon.
• Excl. € 0,- boekingskosten.
• Excl. eventuele lokale toeristenbelasting.
€ 2079,- € 2336,- - 11%
Le Duc de Praslin

Le Duc de Praslin

Seychellen » Seychellen » Cote d'Or
8 / 10
Meer Info
Last minute
Donderdag 8 juni 2023
9 Dagen
Halfpension
Inclusief vlucht en transfer
• Prijs per persoon.
• Excl. € 0,- boekingskosten.
• Excl. eventuele lokale toeristenbelasting.
€ 2403,- € 2895,- - 17%

Handige reisinformatie

Prijs vanaf: € 1199,- (8 dagen logies+ontbijt, incl. vlucht)
Beste reistijd: Gehele jaar!
Werelddeel: Afrika
Vliegafstand: minder dan 12 uur
Taal: Engels, Frans
Valuta: Seychelse roepie
Reisdocumenten: Paspoort, Visum (nu regelen)
Reisvaccinatie: Aanbevolen

Aanbevolen reisaanbieders

Seychellen, een romantische vakantiebestemming

De idyllische eilandengroep Seychellen staat bekend als één van de meest romantische vakantiebestemmingen ter wereld. De tropische eilanden, met hun goudgele palm stranden, helder blauwe zee en prachtige rotsformaties geven het beeld van een paradijselijk bounty eiland, waar het hemels genieten is. Het is dan ook niet gek, dat dit één van de top huwelijksreis bestemmingen is. Hier kan je in alle rust heerlijk ontspannen en genieten van flora en fauna. Rondom de eilanden kan gedoken en gesnorkeld worden. Verwonder je over de grote variatie aan het bijzondere leven onder water. Van kleine clownsvisjes tot reusachtige walvishaaien. Het duiken hier is absoluut een bijzondere ervaring.

Strandvakantie in de Seychellen

De Seychellen is een absolute droombestemming voor een strandvakantie. Het grootste eiland Mahé heeft meer dan 60 paradijselijke stranden. De natuur is hier prachtig en ongerept. Om dit te behouden zijn er diverse beschermde natuurgebieden op de eilanden en in de zeeën erom heen. In de Seychellen richt men zich op het duurzame toerisme.

Hoe is het klimaat?

Met haar ligging in de Indische Oceaan, net ten noorden van Madagaskar, kent deze eilandengroep een gematigd tropisch regenwoud klimaat. Dit betekend dat het hier vaak regent. De hoeveelheid regen kan variëren tussen de verschillende eilanden en tussen het berggebied en de kust. De temperatuur is echter constant en aangenaam. Gedurende het hele jaar, ligt de temperatuur tussen 23 en 30 graden. De middagtemperatuur ligt dagelijks zo rond de 30 graden en s'nachts is de temperatuur eigenlijk nooit lager dan 23 graden. Tussen zomer en winter varieert de temperatuur nauwelijks.

Vakantie weer komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: lichte regen
27°C 0mm
8m/s 77% 13%
4 juni
27°C / 26°C
lichte regen
5 juni
26°C / 26°C
lichte regen
6 juni
26°C / 26°C
lichte regen
7 juni
26°C / 26°C
lichte regen
8 juni
26°C / 26°C
lichte regen
9 juni
26°C / 26°C
lichte regen
10 juni
26°C / 26°C
lichte regen
11 juni
26°C / 26°C
lichte regen
12 juni
26°C / 26°C
lichte regen
13 juni
26°C / 25°C
lichte regen
14 juni
26°C / 26°C
lichte regen
15 juni
26°C / 26°C
lichte regen

Wat kan je verwachten van de lokale culinaire keuken?

Visgerecht

Het typische creoolse menu van de Seychellen is voornamelijk gevuld met een grote variatie aan rijst en visgerechten. Inktvis, snoek, rode poon en zelfs haai zijn delicatessen die hier geserveerd worden, op smaak gemaakt met kruiden, waardoor het eten vrij pittig kan zijn.

Los van de inheemse gerechten zijn er veel gerechten met Franse invloeden te krijgen. Maar er zijn ook invloeden uit andere culturen merkbaar. Zo zijn er verschillende curry’s te verkrijgen met kokosmelk en papaja. Naast de visgerechten, zijn er ook andere vlees gerechten te verkrijgen. Dit kan met de meest uiteenlopende soorten vlees. Zo zijn er zelfs gerechten met het vlees van vliegende hond te krijgen, wat een soort vleermuis is. Gewoonlijk worden er grote variaties aan fruit en groenten bij de gerechten geserveerd.

Er zijn ook vrij veel westerse gerechten en hapjes te verkrijgen in de Seychellen. Er zijn voldoende Chinese en Italiaanse restaurants te vinden, waardoor je ook hier gewoon Babi Pangang en Pasta’s en Pizza’s kunt krijgen. Ook de echt westerse snacks zoals hamburgers zijn uiteraard ook hier voldoende verkrijgbaar.

Veelgestelde vakantie vragen

Wanneer de beste reistijd voor de Seychellen?

Gezien het constante weer, zou men zeggen dat de Seychellen het gehele jaar door heerlijk weer hebben voor een zonvakantie. De beste periode om naar de Seychellen te reizen ligt in de periode van mei tot en met november. In deze periode is de passaatwind het sterkste, wat voor de nodige verkoeling zorgt. In de periode van december tot en met april heerst het orkaanseizoen in de Indische Oceaan. De Seychellen liggen gunstig wat orkanen betreft. Ze worden zelden tot nooit getroffen door een orkaan. Tijdens het regenseizoen valt er echter veel meer neerslag dan in de gunstige periode van mei tot en met november.

Wat is de kleurcode van seychellen?

De kleurcode voor de Seychellen is geel. Lees het gehele reisadvies op nederlandwereldwijd.nl om te zien wat dit voor u betekent.
[Update: 12:00u, op 2 juni 2023 nederlandwereldwijd.nl]

kleurcode seychellen
Kijk voor meer seychellen reisadvies op nederlandwereldwijd.nl

Moet ik vaccineren voor de Seychellen?

Voor een vakantie naar Seychellen wordt vaccineren (inclusief COVID-19 vaccinatie) aangeraden. Aanbevolen vaccinaties: Difterie Tetanus Polio, Hepatitis A, Buiktyfus, Denque

Heb ik een visum nodig voor de Seychellen?

Ja, voor Seychellen heb je een reisvisum nodig. Deze kun je eenvoudig online regelen.

Wat is het gezondheidsadvies voor de Seychellen?

  • Kraanwater is drinkbaar maar wordt afgeraden. Gebotteld water is het advies.

Is een vakantie naar de Seychellen veilig?

De eilanden zijn over het algemeen volledig gecontroleerd en veilig. In de zeeën rondom de eilanden komt piraterij voor. Op en direct rond de Seychellen is weinig criminaliteit. Ondanks dat, is het verstandig om algemene voorzorgsmaatregelen te treffen. Zoals: neem geen grote geldbedragen, kostbare bezittingen of documenten mee. Bewaar je kostbaarheden in je kluis in het hotel.

Houdt je ook op het strand rekening met je eigen veiligheid. In verschillende perioden van het jaar kan de sterkte van de stroming van het water in de branding veranderen. Met borden langs de toeristische stranden wordt hiervoor gewaarschuwd, bij ongerepte stranden is dit niet zo. Houdt ook rekening met kokospalmen. Vallende kokosnoten kunnen ernstig lichamelijk letsel veroorzaken.

Is een vakantie Seychellen duur?

De Seychellen staan bekend als vakantiebestemming, voor de rijken der aarde. Toch kan je ook prima op een gewoon vakantie budget naar de Seychellen. Kosten voor eten en drinken zijn meestal iets hoger, omdat veel ingrediënten geïmporteerd worden. Een vakantie naar de Seychellen hoeft niet duur te zijn. Bekijk hier de huidige vakantie aanbiedingen Seychellen.

Hoe groot zijn de Seychellen?

De Seychellen bestaan uit ruim 115 kleine koraaleilanden. Het totaal oppervlak is slechts 457 km². De eilandjes liggen verspreid ten noorden van Madagaskar (langs oostkust van Afrika).

Zijn er zandstranden op de Seychellen?

De Seychellen zijn een waar tropisch paradijs. Idyllische "bounty-eilanden" met oneindig veel prachtige parelwitte zandstranden en kristalheldere wateren om te zwemmen, duiken en snorkelen. Een tropische strandvakantie zonbestemming bij uitstek dus.

Hoe kleden in de Seychellen?

De Seychellen zijn van origine een Franse kolonie en dus met voornamelijk een katholiek geloof. Er zijn geen bijzondere kleding voorschriften. Topless zonnen (op het strand) is niet overal toegestaan!