Vliegen vanaf Weeze aanbiedingen

Weeze airport 21674640 123rf

Goedkoop op vakantie vanaf Weeze? Vind hier jouw last minute vliegvakantie bestemming vanaf Weeze! Vanaf de luchthaven van Weeze in Duitsland vlieg je naar vele zonbestemmingen in het Middellandse Zee gebied en de Spaanse Canarische-Eilanden. Je vindt hier de beste reisaanbieders met aanbiedingen voor vluchten vanaf Airport Weeze!

Vliegen vanaf Airport Weeze

De luchthaven van Weeze (Flughafen Weeze), ligt net over de grens, iets ten noorden van de grote luchthaven van Düsseldorf. Het vliegveld is eenvoudig en ruim binnen een half uur te bereiken vanaf Arnhem, Nijmegen, Eindhoven of Roermond.

Faciliteiten Airport Weeze

Alle basis faciliteiten zijn beschikbaar op deze kleinere luchthaven. Van smokers-lounge tot babycare. Er is een duty-free afdeling en enige horeca. Er zijn diverse gezellige bar-cafés en een prachtig panorama restaurant. De mindervaliden faciliteiten kunt u het beste ruim van te voren aanmelden.

Airport Weeze is aangepast voor gehandicapten. Alle faciliteiten zoals restaurant, gehandicaptentoiletten en babycare-rooms zijn goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. De 1e etage met restaurant en een panoramisch terras is eenvoudig via de lift te bereiken. Het gehandicaptentoilet bevindt zich op de begane grond, naast de info-balie.

Vliegbestemmingen vanaf Weeze

Vanaf Weeze vlieg je naar ca. 40 bestemmingen binnen Europa. Hieronder een greep uit de meest populaire vliegbestemmingen vanaf Weeze/Düsseldorf: Spanje, Canarische Eilanden, Portugal, Frankrijk, Italië, Griekenland, Kroatië en Marokko.

Goedkope vakanties vanaf Weeze