✔ Goedkope Coronatest voor reizen: €109,- ➜ Conform Covid-19 protocol heeft u een PCR test reiscertificaat nodig voor alle vakanties (ook als u gevaccineerd bent). De PCR test kunt u vandaag regelen (dezelfde dag uitslag)! ❤

Goedkope rolstoelvakantie (mindervaliden) 2021

Rolstoelvakantie 112397195 123rf

Mindervaliden vakanties naar de mooiste vakantiebestemmingen! Met een lichamelijke beperking, kan het reizen een behoorlijke uitdaging zijn. Gelukkig zijn veel accommodaties en resorts geschikt voor mindervalide reizigers. Er zijn voldoende zaken om mee rekening te houden, er hoeft echter niets in de weg te staan, om zorgeloos te kunnen genieten van een heerlijk ontspannende zonvakantie.

Goedkope mindervaliden vakanties

Rolstoelvriendelijke zonvakanties

Voor reizigers met een lichamelijke beperking kan het reizen lastig zijn, of op zijn minst uitdagend. Gelukkig zijn er bij veel reisorganisaties voldoende mogelijkheden om een zorgeloze vakantie mogelijk te maken, zonder dat er veel hindernissen op treden. Het kan zijn dat bepaalde zaken geregeld moeten maken om de reis vlekkeloos te laten verlopen. Hiervoor kan je overleggen met je reisorganisatie. Zij kunnen noodzakelijke zaken op de luchthaven, bij de transfer of in het resort voor je regelen.

Online rolstoelvriendelijke vakanties boeken

Mindervaliden Strand

Reisaanbieders als Sunweb, Lavida travel, VakantieDiscounter en Eliza was here, maken het de reizigers gemakkelijk een rolstoelvriendelijke vakantie te vinden, online. Zo hoef je niet, voor je favoriete vakantiebestemming alle hotels en accommodaties te bekijken, maar kan je de rolstoelvriendelijke accommodaties er gemakkelijk uit filteren.

Heb je toch meer hulp hierbij nodig, dan zijn de reisorganisaties voor extra hulp bereikbaar.

Rolstoelvriendelijke resorts in Europa

Mindervaliden Zwembad

De populaire vakantielanden Griekenland, Portugal, Spanje en Italië hebben volop rolstoelvriendelijke resorts in hun vakantiebestemmingen. De kans is dus groot dat je in je favoriete vakantiebestemming niet alleen van alle gemakken bent voorzien, maar ook van de noodzakelijke hulpmiddelen, die je verblijf net even wat gemakkelijker maken. In de populaire vakantielanden rond de Middellandse Zee, maar ook op de Canarische Eilanden zijn honderden rolstoelvriendelijke accommodaties beschikbaar.

  • Rolstoelvriendelijk Turkije
  • Rolstoelvriendelijk Spanje
  • Rolstoelvriendelijk Italië
  • Rolstoelvriendelijk Portugal

Rolstoelvriendelijke resorts buiten Europa

Mindervaliden Watersport

Buiten Europa worden er door de reisaanbieders uiteraard ook rolstoelvriendelijke vakanties aangeboden. Populaire bestemmingen als de Verenigde Arabische Emiraten en het Caribisch gebied zijn goed vertegenwoordigd in het aanbod. In andere landen, zoals Tanzania, de Filipijnen, maar ook landen als de Malediven is een rolstoelvriendelijke vakantie prima mogelijk. Het aanbod is echter wel een stuk kleiner.

  • Rolstoelvriendelijk Dubai
  • Rolstoelvriendelijk Caribbean
  • Rolstoelvriendelijk Azië
  • Rolstoelvriendelijk Afrika