✔ Goedkope Coronatest voor reizen: €109,- ➜ Conform Covid-19 protocol heeft u een PCR test reiscertificaat nodig voor alle vakanties (ook als u gevaccineerd bent). De PCR test kunt u vandaag regelen (dezelfde dag uitslag)! ❤

Homo vakantie reizen (gayvakantie) 2021

Gayvakanties 107930503 123rf

Zonvakanties naar gay vriendelijke landen! Bezoek de mooiste homo vakantiebestemmingen in Europa, Amerika en de Caribbean. Verblijf in luxe stijlvolle accommodaties, in de buurt van populaire uitgaansgebieden en gay-bars. Geniet van zon, zee, strand, het bruisende uitgaansleven en zo veel meer. Bezoek fantastische zonbestemmingen, waaronder Gran Canaria, Mykonos, Florida of de Costa del Sol. Ook prachtige steden als New- York, Berlijn of Barcelona zijn een heerlijke bestemming voor een ontspannende vakantie.

Goedkope gayvakanties

Gay-vriendelijke vakantiebestemmingen

Over heel de wereld zijn tal van prachtige vakantiebestemmingen te vinden. Homovriendelijke vakantiebestemmingen vindt men voornamelijk in Europa, Amerika en het Caribisch gebied. Bepaalde gebieden, zoals een aantal landen in Afrika, het Midden Oosten en Azië zijn verre van homovriendelijk. Voor een onbezorgde ontspannende gay-friendly vakantie, reist men dan ook het beste naar een fantastische bestemming in Europa, Amerika of de Caribbean.

Homo vakanties Europa

Gayfriendly Europe

Europa staat over het algemeen bekend als liberaal. Er zijn veel populaire vakantiebestemmingen met prachtige gay-friendly resorts, gay stranden, bruisend nachtleven. Veel grote steden en bekende vakantiebestemmingen hebben uitgaansgebieden die bekend staan om de homoscene. Gran Canaria heeft Yumbo, Barcelona heeft L'Eixample.

Overal waar men komt is wel een gay-scene te vinden. Zo is in Duitsland is de hoofdstad Berlijn een bekende bestemming, die als Gay friendly bekend staat. Zo werd hier de Gay Pride Parade georganiseerd.

Homo vakanties Amerika

Gayfriendly Florida

Ook in het puriteinse Amerika zijn voldoende fantastische zonvakantie bestemmingen voor een Gay Friendly vakantie te vinden. Fort Lauderdale staat bekend als ‘gay city’ en heeft een bruisend uitgaansleven vol gay bars en andere uitgaansgelegenheden. Ook zijn er homostranden te vinden in deze populaire vakantiebestemming.

De bruisende stad Miami kent uiteraard een bruisend uitgaansleven met een gayscene. Ook het Liberale New York is een uitstekende vakantiebestemming voor de LGBTQ bevolking. New York is in ieder seizoen een fantastische bestemming voor een stedentrip.

  • Gay friendly Florida

Homo vakanties Caribbean

Gayfriendly Curacao

De Amerikaanse staat Florida, ligt net aan de rand van het Caribisch gebied en is een gay-friendly vakantiebestemming. Maar ook verder in het Caribisch gebied, zoals Curaçao of zelfs in Mexico of het schiereiland Yucatan, zijn uitstekende gay-friendly resorts te vinden, nabij wijken met gay bars en andere uitgaansgelegenheden. Op Curaçao wordt in september en oktober het Curaçao Pride festival georganiseerd, in november en december vindt hier het Exotical Festival plaats.

  • Gay friendly Curaçao
  • Gay friendly Mexico