Goedkope vakantie Lesbos 2024

Lesbos 3717677 pixabay

Zonvakantie Lesbos 2024.✈️️ De goedkoopste vakantiedeals Lesbos vind je hier! ✓(super) lastminutes ✓(ultra) all inclusive hotel of resort ✓strandvakantie ✓appartementen en boetiekhotels ✓Goedkoop op vakantie met het beste aanbod vakantie aanbiedingen van [SunDealz.nl]!

Vakantie aanbiedingen lesbos

Even geen deals. Bekijk de aanbiedingen bij onze aanbevolen reisaanbieders...

Handige reisinformatie

Prijs vanaf: € 314,- (8 dagen logies+ontbijt, incl. vlucht)
Beste reistijd: Lente, Zomer, Herfst
Werelddeel: Europa
Vliegafstand: minder dan 4 uur
Taal: Grieks
Valuta: Euro
Reisdocumenten: Paspoort of ID-kaart
Reisvaccinatie: Niet noodzakelijk

Aanbevolen reisaanbieders

Vertrouwd boeken! Onze aanbevolen reisaanbieders zijn aangesloten bij SGR / ANVR.

Vakantie weer komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: lichte regen
18°C 0mm
5m/s 58% 100%
2 maart
16°C / 11°C
lichte regen
3 maart
16°C / 11°C
lichte regen
4 maart
17°C / 11°C
matige regen
5 maart
13°C / 10°C
lichte regen
6 maart
15°C / 9°C
lichte regen
7 maart
13°C / 8°C
lichte regen
8 maart
11°C / 7°C
onbewolkt
9 maart
11°C / 5°C
onbewolkt
10 maart
14°C / 6°C
onbewolkt
11 maart
16°C / 8°C
onbewolkt
12 maart
17°C / 9°C
bewolkt
13 maart
16°C / 12°C
lichte regen

Emerald Island

Lesbos is het op twee na grootste eiland van Griekenland. Je vindt hier veel vakantie resorts verspreid langs de kust van het eiland. Met haar prachtige stranden, charmante dorpjes en kleine stadjes is Lesbos een fantastische all inclusive of lastminute zonvakantie bestemming.

Lesbos wordt ook wel Emerald Island genoemd, dankzij haar met dennenbossen en olijfgaarden bedekte bergen. Deze bossen geven het eiland een smaragd groen uiterlijk. De natuur was echter niet altijd zo mooi. Het grootste versteende bos in de wereld vind je op Lesbos. Het bos is twintig miljoen jaar geleden bedekt met as, door een vulkaanuitbarsting op de nabij gelegen berg Ordymnos. Het eiland kent door aanwezigheid van vulkanen in de omgeving ook meerdere warmwaterbronnen, waarvan men denkt dat het klachten van aandoeningen als artritis en reuma verminderd.

Vestingstadje Molyvos is één van de mooiste stadjes op het eiland. Het heeft prachtige traditionele architectuur en is ook het culturele centrum van het eiland. Kalloni is een leuk stadje voor jonge gezinnen. De zee is lang ondiep en er zijn diverse restaurants en souvenir winkeltjes aan het strand.

Uitgaan op Lesbos

De plaatsen Molyvos en Mytellini hebben het beste aanbod aan winkels, juweliers, modezaken en antiekwinkels. Aan de noordkust, bij Anaxos en Petra kunt langs het strand genieten van een hapje en een drankje bij gezellige traditionele Griekse taverna’s. In de hoofdstad van Lesbos, Mytellini, is het uitgaansleven het drukst. Hier zijn veel bars, disco’s en nachtclubs. Dorpjes, kleine stadjes en all inclusive vakantieresort aan de kust van Lesbos bieden een wat rustiger nachtleven, met een prachtig uitzicht op de zee, tijdens de zonsondergang.