✔ Goedkope Coronatest voor reizen: €109,- ➜ Conform Covid-19 protocol heeft u een PCR test reiscertificaat nodig voor alle vakanties (ook als u gevaccineerd bent). De PCR test kunt u vandaag regelen (dezelfde dag uitslag)! ❤

Goedkope wandelvakantie 2021

Wandelvakantie 43852653 123rf

Frisse lucht, lieflijke oude bergdorpjes, heerlijk weer, prachtige natuur. Bergwandelen tijdens een actieve wandelvakantie kan heerlijk ontspannend zijn. Laat heerlijk al je gedachten varen tijdens het wandelen door de mooiste natuurgebieden. Europa kent vele mooie bestemmingen, waar men kan bergwandelen door verrassend mooie gebieden: Finland, Zweden, België, Noorwegen, Zwitserland, Engeland, Ierland en Duitsland zijn bekende landen voor een wandelvakantie. Maar welke Europese zonvakantie bestemmingen lenen zich nu voor een een heerlijke wandelvakantie?

Goedkope wandelvakanties

Populaire landen voor een Wandelvakantie

Wandelvakantie Spanje

In Groot Brittannië en Scandinavië kan het weer heerlijk zomers zijn. Misschien niet zo, zoals in de zonvakantie landen, maar toch is er uitstekend wandel-weer. Engeland en Ierland hebben prachtige landschappen met lieflijke dorpen om door te wandelen, en laten we ook de Schotse Hooglanden niet vergeten. Groot Brittannië heeft een lange geschiedenis en prachtige landschappen, welke ontdekt kunnen worden tijdens een wandelvakantie.

Ook in Scandinavië vindt men uitdagende landschappen met prachtige vergezichten. Wandel over het Koningspad in Zweden, of wandel van hut naar hut door Finland. Ontdek de adembenemende schoonheid van Scandinavië tijdens een wandelvakantie.

Landen als Nepal, Tibet, Vietnam, Peru, Canada of de Verenigde Staten hebben bijzondere gebieden welke zich uitstekend lenen voor een wandelvakantie. Voor deze landen kan je voor een wandelvakantie ook een rondreis vakantie op maat laten samenstellen. Zo geniet je optimaal van de mooiste gebieden van deze landen, tijdens een bijzondere wandelvakantie.

Wandelvakanties in Nederland

Wandelvakantie Nederland

Nederland heeft een prachtig en gevarieerd landschap. Ondanks dat het land dicht bevolkt is, kan men hier uitstekend van de rust en natuur genieten. Er zijn prachtige lange wandelroutes door het gehele land. Wandel door de prachtige bloemenvelden, de landerijen met kanalen en rivieren, de bossen en de heuvels en niet te vergeten, het prachtige kustgebied van Nederland.

Geniet van het kustgebied over de wandelpaden door de duinen van het Waddengebied en van Den Helder naar Hoek van Holland. Vind rust tussen de landerijen van Zeeland en op de heide-gebieden van Brabant. Ontdek de prachtige pittoreske dorpjes aan het Zuiderzeepad en wandel door de heuvels van Limburg of geniet van de natuur op de Hoge Veluwe. Ondervindt de schoonheid van Nederland tijdens een heerlijke wandelvakantie.

  • Vakantie Nederland

Wandelvakanties in Europa

Wandelvakantie Europa

Nederland is natuurlijk niet het enige land, waar men heerlijke lange wandelingen kan maken, door de mooiste natuurgebieden. Veel mensen kiezen voor een vakantie in de Alpen Landen in de winter. Maar zomers zijn Oostenrijk en Zwitserland even mooi. De groene alpenweiden en de bossen op de berghellingen zijn prachtig. Ook een land als Duitsland, met haar Alpen en Eifelgebergte heeft fantastische gebieden om door te wandelen.

Daarnaast zijn er in Spanje en Portugal ook prachtige gebieden om te wandelen. Dit geldt natuurlijk ook voor de eilandengroepen die hierbij horen. Madeira staat bekend als het Bloemeneiland. Ook de eilanden als Gran Canaria en Mallorca hebben prachtige wandelroutes.

Ook de gebieden in en rondom de Middellandse Zee kennen prachtige gebieden om doorheen te wandelen. Neem bijvoorbeeld de Plitvice meren in Kroatië, de prachtige Griekse eilanden of de Italiaanse kust. Ook de Côte de Azur is een regio met prachtige wandelroutes. De Franse kust biedt heerlijke wandelroutes.

  • Vakantie Spanje
  • Vakantie Portugal
  • Vakantie Kroatië