Goedkoop eilandhoppen 2024

Eilandhoppen 37396567 123rf

Eilandhoppen is een fantastische manier om optimaal van je vakantiebestemming te kunnen genieten en er zo veel mogelijk van te zien. ☀Griekenland is verreweg de bekendste bestemming om te gaan eilandhoppen, maar dat is ook logisch, Griekenland heeft meer dan 6000 eilanden. Een andere fantastische bestemming om te gaan eilandhoppen is ☀Spanje en dan met name op de ☀Canarisch Eilanden. Wil je tijdens je vakantie niet alleen heerlijk ontspannen onder de zon, maar ook zoveel mogelijke van de mooie kanten van je vakantiebestemming zien, ga dan tijdens je zonvakantie eilandhoppen.

Goedkope vakanties voor eilandhoppen

Op ontdekkingsreis middels eilandhoppen

Wat te verwachten op de Griekse eilanden?

eilandhoppen-griekenland

Eilandhoppen Griekenland! De vele eilanden van Griekenland zijn verdeeld over de verschillende groepen eilanden. De Cycladen met Mykonos, Naxos en het beroemde Santorini. De Dodekanesos met onder andere de bekende eilanden Kos en Rhodos. Of de Sporaden met Alonissos, Skopelos en Skiathos. Er zijn te veel eilanden om te noemen. Onder de Griekse zon is het heerlijk vertoeven op ieder van deze prachtige, maar zo van elkaar verschillende eilanden.

Wat te verwachten op de eilanden van Kroatië?

eilandhoppen-kroatie

Eilandhoppen Kroatië! De laatste jaren is Kroatië als vakantieland erg populair geworden. Het landschap is prachtig en het is nog steeds een ideale budget vakantie bestemming. De ruwe kustlijn van het land is prachtig, voor de kust liggen vele verschillende eilanden zoals Krk, Cres, Otoc, Korcula, Brac, Vis en Hvar. Kroatië is een populaire bestemming voor Nederlandse toeristen die graag met de auto op vakantie gaan. Het land en de ruwe kustlijn met de vele eilanden is prachtig, ideaal voor eilandhoppen.

Tijdens een fly-drive door Kroatië ontdek je de prachtige cultuur, de indrukwekkende natuur en de lange geschiedenis van dit prachtige land. Reis over de eilanden Pag, Korcula, Brac en Krk tijdens het eilandhoppen in Kroatië. Bezoek ook de prachtige steden Split en Dubrovnik op het vaste land en ontdek het bijzondere vakantieland Kroatië.

Wat te verwachten op de Caribische eilanden?

eilandhoppen-caribbean

Eilandhoppen Caribbean! Het Caribisch gebied kent vele populaire vakantie bestemmingen. Aruba, Bonaire en Curaçao zijn uiteraard erg bekend, maar ook Cuba en Jamaica, Mexico of de Bahamaszijn geliefde vakantiebestemmingen. Ontdek de vele verschillende culturen in dit prachtige gebied, terwijl je geniet van het heerlijke klimaat en de prachtige eilanden van het Caribisch gebied.

Eén van de mooiste manieren om te gaan eilandhoppen door het Caribisch gebied is met een Cruise. Zo kan je de mooiste eilanden bewonderen, terwijl je tijdens de reis van bestemming naar bestemming, kunt genieten van alle luxe aan boord van het cruiseschip.

Wat te verwachten op de Spaanse en Portugese eilanden?

eilandhoppen-nederland

Eilandhoppen Spanje en Portugal! Met de Balearen en de Canarische eilanden heeft Spanje twee mooie eilanden groepen. Ibiza en Mallorca zijn natuurlijk al enorm populair als vakantiebestemming. En deze twee eilanden zijn ook prima te bezoeken tijdens 1 vakantie. Ook de Canarische eilanden zijn prachtige vakantiebestemmingen. Bezoek Tenerife, Gran Canaria, Fuerteventura of één van de andere Canarische Eilanden.

De Portugese eilandengroep Azoren is al net zo’n mooie vakantie bestemming als de Spaanse Canarische Eilanden. Bewonder de prachtige kratermeren op Sao Miguel of geniet lekker op de stranden van Santa Maria. Bezoek ook de prachtige eilanden Flores, Faial en Pico. Ieder van de eilanden in de Azoren heeft zo zijn eigen charmes. Geniet hiervan volop door tijdens je vakantie te eilandhoppen.

Wat te verwachten op de Waddeneilanden?

eilandhoppen-nederland

Eilandhoppen Nederland! Ook Nederland is een zonvakantie bestemming. Zomers trekken veel mensen naar de kust en daarbij zijn ook de Waddeneilanden populair. Tijdens het Eilandhoppen in de Waddenzee kan men de Waddeneilanden en al hun pracht en praal ontdekken. De landschappen, de dieren en de geschiedenis en cultuur van de Wadden. Laat je verrassen door dit prachtige deel van Nederland tijdens een heerlijke zonvakantie in eigen land.

Alle thema vakanties