Culinaire Vakantie 31592750 123rf

Culinair genieten tijdens je vakantie! Heerlijk eten en drinken met al je maaltijden tijdens je vakantie, tal van vakantielanden staan er bekend om. Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal en natuurlijk Griekenland. Het Middellandse Zeegebied kent tal van landen, met heerlijke traditionele gerechten en lekkernijen. Verwen uzelf met al dat lekkers, je hebt het verdient. Maak van je vakantie een culinaire ontdekkingsreis!

Goedkope culinaire vakanties

Heerlijk tafelen tijdens jouw vakantie

Culinaire vakantie Europa

Culinair Europa

De zuid-Europese landen staan bekend om hun heerlijke gerechten. Paella, Pasta, Moussaka. Er is zoveel lekkers te krijgen. Ook in de landen die niet aan de Middellandse Zee liggen. België en Duitsland zijn natuurlijk bekend om hun bieren, maar ook om hun vleesgerechten. De recent populair geworden vakantielanden Kroatië en Bulgarije kennen ook de lekkerste gerechten. Ontdek tijdens een culinaire zonvakantie de lekkerste gerechten van je vakantie bestemming. In je verblijf worden de heerlijkste gerechten voor je klaargemaakt. Ontspan en geniet optimaal van een heerlijke culinaire zonvakantie.

Culinaire arrangementen Nederland

Er valt veel te ontdekken op deze wereld, ook op culinair vlak. En tijdens een vakantie is het natuurlijk heerlijk genieten van lekker exotisch eten, in een ontspannende sfeer, met een prachtige omgeving, even lekker alleen maar ontspannen en genieten. Overal op deze wereld zijn er prachtige vakantiebestemming met bijzondere culturen en gebruiken en natuurlijk de lekkerste en meest bijzondere gerechten. Wil je in Nederland al even voor genieten van de culinaire hoogstandjes, dan kan dat met de KRAS culinaire arrangementen. Dineer in een top restaurant, met Michelin ster en verblijf aansluitend in een hotel. Genieten pur sang.

Culinaire vakantie Azië en het midden oosten

Culinair Azie

Nederlanders mogen graag Aziatisch eten, onze eigen traditionele gerechten zijn sinds de VOC tijd sterk beïnvloed door Aziatische ingrediënten. Tijdens een reis naar een Aziatische zonbestemming kan men dan ook uitstekend culinair genieten. Ook in het Midden Oosten zijn er prachtige luxueuze vakantie bestemmingen, zoals Dubai. In het welvarende Emiraat zijn de meest exotische gerechten verkrijgbaar.

Culinaire vakantie Afrika

In Afrika hebben de grote klimaatverschillen ook invloed op het eten en de ingrediënten die daar bij horen. De Marokkaanse keuken, de Egyptische keuken, de Keniaanse Keuken en de gerechten uit Mauritius kennen onderling grote verschillen. Met de verschillende regionale producten worden de meest uiteenlopende heerlijke gerechten gecreëerd. En... van Couscous tot Curry het is allemaal even lekker. In je verblijf op je vakantiebestemming kan je volop genieten van de hoge kwaliteit van de ingrediënten en de wijze waarop deze heerlijke gerechten bereid worden. Tijdens je vakantie is het heerlijke culinair genieten.

Culinaire vakantie Caribbean

Culinair Caribbean

Een zonvakantie Caribbean roept een bepaalde sfeer bij mensen op. Dit vertaald zich ook naar het eten in het Caribisch gebied. In de Latijnse en Caribische gebieden zijn de gerechten sterk beïnvloed door de Afrikaanse, Indische- en Chinese keuken. In de vakantieresorts en hotels wordt met grote zorg je maaltijd bereid. ’s Avonds kan je ontspannen je heerlijke maaltijd nuttigen onder het genot van een drankje.