Vliegen vanaf Eelde-Groningen aanbiedingen

Groningen eelde 3291327 960 720 pixabay

Goedkoop op vakantie vanaf Eelde-Groningen? Vind hier jouw last minute vliegvakantie bestemming vanaf Groningen Airport! Vanaf de luchthaven van Eelde in Groningen vlieg je gemakkelijk naar diverse zonbestemmingen in het Middellandse Zee gebied. Je vindt hier de beste reisaanbieders met aanbiedingen voor vluchten vanaf Groningen Airport Eelde!

Vliegen vanaf Groningen Airport Eelde

In het hoge noorden, in de provincie Groningen ligt het vliegveld van Eelde. Dit zeer kleine vliegveld is een ideale vluchthaven voor vakantiegangers vanuit Friesland, Groningen en Drenthe. Vanaf deze luchthaven stap je snel en gemakkelijk op je vliegtuig en ben je binnen mum van tijd op enkele zonbestemmingen in het Middellandse Zee gebied.

Faciliteiten Groningen Airport Eelde

De terminal van Airport Weeze is overzichtelijk en van alle gemakken voorzien. Op de luchthaven vind je onder andere een restaurant, een Airportshop, bagagekarren, reisbureau Airport Eelde (en informatiebalie), gratis draadloze internetverbinding en meer! Uiteraard is de terminal volledig aangepast voor mindervalide reizigers.

Vliegbestemmingen vanaf Eelde

Vanaf Eelde vlieg je naar ca. 7 zonbestemmingen binnen Europa. Hieronder de directe vluchten vanaf Eelde: De Algarve, Mallorca, Tenerife, Gran Canaria, Lanzarote, Kreta, Antalya.

Goedkope vakanties vanaf Eelde-Groningen