Luxe golfvakantie 2023

data:image/gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==

Golfvakanties naar de mooiste zonbestemmingen! Wat is er nu beter dan lekker een balletje slaan onder een heerlijk zonnetje, rustig over de fairway te wandelen en lekker te genieten van een prachtige omgeving en natuurlijk een ontspannend rondje golf. Dit kan natuurlijk ook in Nederland, maar ook in het buitenland zijn er prachtige golfbanen op de mooiste locaties. En ze liggen voor je klaar om tijdens een heerlijke vakantie van te genieten. Verschillende reisaanbieders hebben prachtige golfvakantie arrangementen naar de mooiste bestemmingen.

Aanbiedingen golfvakanties

Even geen deals. Bekijk de aanbiedingen bij onze aanbevolen reisaanbieders: Sunweb, Tui, Prijsvrij of Travelstore.

Beste reisaanbieders golfvakanties

Mooiste golfvakanties over de hele wereld

Waar op golfvakantie in Europa?

golfvakantie europa

Rondom de Middellandse zee liggen prachtige zonvakantie bestemmingen. Hier kan ook uitstekend gegolft worden. Er zijn soms zelfs PGA golfbanen beschikbaar om op te spelen. Portugal en Spanje zijn populaire zonbestemmingen, ook voor een golfvakantie, maar ook in landen als Cyprus, Griekenland, Italië en Turkije kan uitstekend gegolft worden op verschillende mooie golfbanen. Wil je iets dichterbij op vakantie, dan kan men ook uitstekend golfen in Duitsland. Zo heeft Roompot een prachtig Golfpark in het Eiffel-gebied aan de Moezel, Golfpark Ferienort Cochem.

Waar op golfvakantie in de Caribbean?

golfvakantie caribbean

Vanwege het heerlijke zonnige weer, aangename temperaturen en haar vele prachtige vakantiebestemmingen is de Caribbean al jaren populair bij zonvakantie toeristen. Er zijn hier ook enkele verrassende bestemmingen voor een golfvakantie te vinden. De Verenigde Staten en met name Florida spreken voor zich. Maar men kan ook uitstekend golfen op Aruba, Curaçao en ook Cuba. Het schiereiland Varadero is het grootste toeristische oord van het land. Hier liggen meerdere grote Resorts waar men van zon, zee, salsa en natuurlijk een potje golf kan genieten.

Waar op golfvakantie in Afrika?

golfvakantie afrika

Ook in verschillende Afrikaanse landen kan men uitstekend golfen. Bij de populaire Egyptische Badplaats Hurghada liggen meerdere golfbanen en bij El Gouna ligt zelfs een PGA golfbaan. Naast Egypte, zijn Marokko, Mauritius en Zanzibar ook prachtige bestemmingen voor een golfvakantie. Mauritius en Zanzibar staan wat vakantie betreft wellicht niet bekend als bestemming voor een golfvakantie. Maar ook hier liggen prachtige luxe resorts, waar men kan genieten van het strand, watersporten als, duiken, snorkelen en golfen.

Waar op golfvakantie in Azië?

golfvakantie azië

Eén van de meest populaire Aziatische zonvakantie bestemmingen is het prachtige Indonesische eiland Bali. Veel toeristen komen hier voor de zon en het strand, de prachtige natuur, de Indonesische cultuur en watersporten als surfen, duiken en snorkelen. Maar ook hier kan prima gegolft worden. Buiten Denpasar, een stuk weg van het massatoerisme, ligt het Pan Pacific Nirwana Bali Golf Resort. Hier kan men gebruik maken van allerlei luxe. Het is hier heerlijk ontspannen en op de nabijgelegen golfbaan, kan men heerlijk wat balletjes slaan.