✔ Goedkope Coronatest voor reizen: €109,- ➜ Conform Covid-19 protocol heeft u een PCR test reiscertificaat nodig voor alle vakanties (ook als u gevaccineerd bent). De PCR test kunt u vandaag regelen (dezelfde dag uitslag)! ❤

Vliegen vanaf Rotterdam aanbiedingen

Rotterdam Airport 94252409 123rf

Goedkoop op vakantie vanaf Rotterdam? Vind hier jouw last minute vliegvakantie bestemming vanaf Rotterdam! Vanaf de luchthaven van Rotterdam in Zuid-Holland vlieg je naar vele zonbestemmingen in het Middellandse Zee gebied en de Canarische Eilanden. Je vindt hier de beste reisaanbieders met aanbiedingen voor vluchten vanaf Rotterdam!

Vliegen vanaf Rotterdam The Hague Airport

Rotterdam The Hague Airport is heel goed bereikbaar met eigen vervoer (zoals auto, motor, fiets of de benenwagen). Parkeer eenvoudig en voordelig jouw auto op één van de luchthaven parkeerterreinen. Ook is het super simpel met het openbaar vervoer; je stapt direct naast de luchthaven terminal uit. Kom je iemand ophalen of wegbrengen? Dan kun je gebruik maken van de Kiss & Ride vlak voor de ingang van de terminal. Ook kan je gebruik maken van de officiële Rotterdam Airport Taxi.

Faciliteiten Rotterdam The Hague Airport

De luchthaven van Rotterdam is van alle gemakken voorzien. Zo zijn er ruim voldoende parkeerterreinen en is er 'valet parking' beschikbaar. Ben je slecht ter been, slechtziend/-horend of kom je met de rolstoel? De medewerkers van Aviapartner staan voor je klaar. Rotterdam Airport biedt alles van shops tot bars en restaurants, voor een comfortabel en vlotte reiservaring naar jouw vakantiebestemming.

Vliegbestemmingen vanaf Rotterdam

Vanaf Rotterdam vlieg je met 6 luchtvaartmaatschappijen naar ruim 40 bestemmingen binnen Europa. Hieronder een greep uit de meest populaire zonbestemmingen vanaf Rotterdam:

Goedkope vakanties vanaf Rotterdam