✔ Goedkope Coronatest voor reizen: €109,- ➜ Conform Covid-19 protocol heeft u een PCR test reiscertificaat nodig voor alle vakanties (ook als u gevaccineerd bent). De PCR test kunt u vandaag regelen (dezelfde dag uitslag)! ❤

Sunweb Selections vakantie

Fd2436c23111d947c615d80fa5115911 XL

Sunweb's favorieten biedt je gegarandeerd een accommodatie met de beste kwaliteit tegen de laagste prijs! Met ✦ Sunweb Selections ✦ boek je een all inclusive hotel of vakantie appartement met een minimale klantwaardering van een 7,5. Dus alleen de beste zonvakanties, zonder zorgen, met de meest comfortabele kamer en de hoogste service.

Met haar vele jaren vakantie ervaring heeft Sunweb de aller mooiste plekjes en de aller beste hotels speciaal voor jou verzameld. Zo boek je gegarandeerde kwaliteit en hoog gewaardeerde hotels voor en door vakantiegangers van Sunweb. De hotels hebben minimaal een beoordeling van een 7,5 en kan je boeken tegen de laagst mogelijke prijs. Er is niet alleen gedacht aan hotels met ruime nette kamers en goede service. Ook wordt gedacht aan een snelle transfer vanaf het vliegveld en wordt je altijd ontvangen en begeleid door de zeer ervaren Nederlandstalige reisleiding van Sunweb. Bekijk alle Selections hotels

Sunweb's persoonlijke favorieten met Sunweb Selections

 1. Sw Selections Hotel

  All inclusive hotels

  Het is zorgeloos genieten in één van de Sunweb Selections all inclusive hotels. Natuurlijk hebben de hotels altijd minimaal 4 sterren!

  SUNWEB SELECTIONS AANBOD

 2. Sw Selections Appartement

  Ruime appartementen

  Altijd moderne en ruime appartementen met minimaal 3 sterren. In de regio vind je winkeltjes, restaurantjes of een gezellige poolbar.

  SUNWEB SELECTIONS AANBOD

 3. Sw Selections Spanje

  Zonbestemming: Spanje

  Genieten onder de Spaanse zon aan de Costa, met Sunweb Selections Spanje. Alleen de mooiste bestemmingen en accommodaties!

  SUNWEB SELECTIONS AANBOD

 4. Sw Selections Griekenland

  Zonbestemming: Griekenland

  Grieks genieten met de mooiste Sunweb Selections hotels en zonbestemmingen. Zorgeloos op vakantie in de beste hotels.

  SUNWEB SELECTIONS AANBOD

 5. Sw Selections Turkije

  Zonbestemming: Turkije

  De top zonbestemming voor een all inclusive vakantie. Met Sunweb Selections heb je keuze uit alleen de beste all inclusive hotels.

  SUNWEB SELECTIONS AANBOD

 6. Sw Selections Strand

  Direct aan het strand

  Met de 'aan het strand' Selections van Sunweb, stap je vanuit je hotel, direct het zonnige strand op. Heerlijk genieten aan de zee!

  SUNWEB SELECTIONS AANBOD

Alle vakantiespecial geheimen van Sunweb

Sunweb Xperience Sunweb Secrets Sunweb Excellent Sunweb Selections