Goedkope budget vakanties van LIDL al vanaf €49

60cac5bf67bfb0259c686e8da95fd599 XL

LIDL vakantie aanbiedingen (all inclusive). Heerlijk ontspannen op vakantie en dan nog een goedkope zonvakantie ook nog, wat wil men nog meer? Vaker op vakantie, wellicht! Met de juiste budget reisaanbieder kan dat ook. Bij Lidl reizen is het zelfs hun slogan. Met LIDL reizen reis je naar prachtige zonvakantie bestemmingen in Zuid Europa en verschillende andere mooie vakantie bestemmingen. Verblijf hier in uitstekende accommodaties tegen lage prijzen en geniet van je goedkope budget zonvakantie met LIDL reizen.

Goedkope zonvakanties

Ook tijdens een goedkope zonvakantie kan je genieten van voldoende luxe. Tijdens je reis kan je verblijven in 3, 4 of 5 sterren accommodaties. Het verblijf is op basis van logies, tot all inclusief, afhankelijk van de soort reis en de bestemming. Lidl reizen biedt zonvakanties aan in onder andere, Duitsland, Frankrijk, Italië, Kroatië, Spanje, Portugal en zelfs naar Bali Indonesië.

Budget vliegvakanties met LIDL reizen vanaf € 225,-

Vlieg met LIDL naar populaire vakantie bestemmingen, als het Spaanse Blanes of Lloret de Mar, tijdens een heerlijke vliegvakantie naar de zon. Andere fantastische zonvakantie bestemmingen zijn, Malta, Italië, Portugal en Bali Indonesië. Je vliegt al vanaf € 225,- per persoon naar de zon, met LIDL. Geniet van zon, zee, strand tijdens een heerlijke goedkope zonvakantie via LIDL reizen.

Budget autovakanties met LIDL reizen vanaf € 49,-

Jaarlijks reizen vele toeristen met de auto door Europa, naar de mooiste bestemmingen voor een zonvakantie. Ook LIDL reizen heeft prachtige bestemmingen voor een autovakantie in het Middellandse-Zeegebied, Spanje en Portugal, maar ook dichter bij huis. Ook in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, kan men heerlijk genieten van zonnig Europees weer en de prachtige landschappen van deze bestemmingen. En LIDL biedt deze autoreizen naar de zon al aan, vanaf € 49,- per persoon.

Last minute aanbiedingen van LIDL

Naast de vaste voordelige vakantie aanbiedingen, heeft ook LIDL last minute aanbiedingen. Niet alleen worden hier zonvakanties aangeboden, maar ook stedentrips en andere arrangementen. Kies uit 12 categorieën een voordelig arrangement en geniet van een welverdiende vakantie!