Goedkope jongerenvakanties - Party, party, party!

171fc14b49a79ea979710de5b3402b30 XL

Jongerenvakantie Spanje, Kroatië, Bulgarije, Turkije, Griekenland, Portugal of Italië? Goedkope eindexamenreizen naar de populairste zonbestemmingen. Ervaar de beste zomerfeesten met een jongerenreis. Verblijf in hotels dicht bij het strand en de uitgaansgelegenheden in populaire badplaatsen als Chersonisos, Sunny Beach, Blanes, Salou of Marmaris. Geniet naast zon, zee en uitgaan ook van de stoerste activiteiten en de heerlijkste stranden. Boek de voordeligste jongerenreizen met aanbiedingen van GOGO, TUI of GoFun.

Actieve jongerenvakantie

Een jongerenvakantie staan niet alleen in het teken van zonnen op het strand en uitgaan. Bij de meeste badplaatsen en zonbestemmingen zijn allerlei spannende activiteiten mogelijk. Jeepsafari’s door de binnenlanden, jetskiën voor de kust of of ga lekker snorkelen of duiken. Naast de activiteiten voor de adrenalinejunkies zijn er natuurlijk ook genoeg andere dingen te doen. Ga lekker shoppen, pak een terrasje mee of ga gewoon lekker bij-bruinen op het strand.

Geniet van het nachtleven tijdens jouw jongerenreis

Na een dag genieten onder de zon, begint de avond al vroeg in één van de vele beachclubs, kom alvast in de feeststemming tijdens een beachparty voor je het nachtleven in duikt. Maak nieuwe vrienden en bezoek met hen de leukste clubs en discotheken, of ga naar één van de vele feesten die in de populaire badplaatsen worden georganiseerd.

Reisaanbieders jongerenreizen

Er is een ruime keuze uit jongerenreizen en aanbieders van jongerenreizen. Sommige aanbieders zijn hier in gespecialiseerd, zoals GOGO. Ook andere gerenommeerde aanbieders als TUI en D-Reizen hebben een uitstekend aanbod in jongeren reizen. Anderen hebben een speciaal merk in jongerenreizen, zo is GoFun is dé jongerenreizen aanbieder van Corendon.